Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 29-4-2017, 14:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 2 februari 2016 om 15:37 uur. 

Den Haag Centraal feestelijk geopend

DEN HAAG - Station Den Haag Centraal is maandag officieel geopend. Tijdens een feestelijk dag hebben staatssecretaris Dijksma van Infrastructuur en Milieu, burgemeester Van Aartsen en reiziger Chris Kwant uit Den Haag het station officieel geopend. Ze deden dat door drie glazen miniatuur dakdelen in een houten sokkel te plaatsen.Vlak voor de opening won Chris Kwant uit Den Haag de grote stationsquiz onder leiding van Erik de Zwart. Hij versloeg in de stationshal vlak voor de opening alle andere deelnemers door met ‘petje op, petje af’ de meeste vragen goed te beantwoorden. Daarmee kreeg hij de eer om namens alle reizigers het station te openen.

In het station komen alle vormen van openbaar vervoer samen. De lichte hal van het vernieuwde en gemoderniseerde Den Haag Centraal oogt fris en is een efficient OV-knooppunt, maar het is er ook prettig vertoeven. Het geeft iedereen die het station bezoekt de ruimte om neer te ploffen voor een goede bak koffie, even in te loggen om nog even een mail te beantwoorden, elkaar te ontmoeten voor een vergadering of even een lunch, avondmaal of snelle boodschap te halen. Ook is er een OV-servicewinkel waar reizigers reisinformatie kunnen vinden van alle openbaar vervoerders op het station.

Het station is nog niet helemaal klaar, in de directe omgeving gebeurt de komende jaren nog van alles. Er komt onder andere nog een grote ondergrondse fietsenstalling bij.

 Mail deze pagina HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 29 APRIL 2017

 - Nieuw tramspoor voor Erasmusbrug....in Den Haag - 2 reacties

 - “Parkeernorm belemmert binnenstedelijke woningbouw”


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 28 APRIL 2017

 - 52 parkeerplaatsen op slechts 133 m2 stadsgrond - 10 reacties

 - Tentoonstellingen over Haagse armoedezorgGelezen: 1217 keer.