Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 29-4-2017, 14:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zondag 20 maart 2016 om 16:19 uur. 

Kom naar Keukenhof! Snel, makkelijk en voordelig met het OV

DEN HAAG - Van 24 maart tot en met 16 mei 2016 is Keukenhof weer geopend. Meer dan zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten staan er de komende weken in bloei.Dit jaar vormt de Gouden Eeuw de inspiratiebron voor een waar bloemenspektakel. Met als hoogtepunt het spectaculaire bloembollenmozaïek van 250 m2: een Delfts blauwe tegel die de levendige handel over zee en de rijke Amsterdamse grachtenpanden verbeeldt.

Retour OV én entree
Wil je zelf ervaren hoe Keukenhof bruist, betovert en inspireert? Je reist snel, makkelijk en voordelig met het openbaar vervoer. Zeker met een Combiticket. Want daarmee sta je niet in de rij bij Keukenhof. Bovendien is reizen met het Combiticket meestal voordeliger dan je reiskosten en de toegangsprijs van Keukenhof bij elkaar!

Kies je Combiticket
Waar in Nederland je ook woont, er is altijd een Combiticket voor je. Zo zijn er verschillende Combitickets bus + entree Keukenhof. Je kunt bijvoorbeeld reizen met de unieke Keukenhof Express vanaf Schiphol Plaza of station Leiden Centraal! Maar je kunt ook de reguliere bus nemen vanuit het hart van Amsterdam, vanaf station Haarlem of vanuit Katwijk, Noordwijk of Noordwijkerhout. Reis je het eerste deel met de trein? Bestel dan een Combiticket trein + bus + entree Keukenhof.

Meer informatie en bestellen
Lees meer over de Combitickets en de Keukenhof Express op de website van Keukenhof. Je vindt daar ook informatie over de fysieke Combitickets, verkooppunten en overige geldige vervoerbewijzen. Bovendien kun je via de reisplanner je reis eenvoudig vooraf plannen.

 Mail deze pagina HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 29 APRIL 2017

 - Nieuw tramspoor voor Erasmusbrug....in Den Haag - 2 reacties

 - “Parkeernorm belemmert binnenstedelijke woningbouw”


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 28 APRIL 2017

 - 52 parkeerplaatsen op slechts 133 m2 stadsgrond - 10 reacties

 - Tentoonstellingen over Haagse armoedezorgGelezen: 1107 keer.