Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-11-2017, 20:29 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 1 april 2016 om 14:47 uur. 

Stadsklokken Den Haag nog steeds niet bij de tijd

DEN HAAG - Opnieuw vraagt het CDA Den Haag aandacht voor defecte of verkeerd lopende stadsklokken in onze stad. Ditmaal zijn defecte klokken op de Kijkduinsestraat en het IJsvogelplein de aanleiding.


Stadsklok op het IJsvogelplein

Op de Kijkduinseweg is de verlichting van een stadsklok al een lange tijd defect. Een bewoner kaartte dit aan bij de gemeente, die vervolgens in gesprek moest met zowel het Nationaal Publiciteitsbureau (die de klokken beheert) en Stedin (netbeheerder energie). CDA-fractievoorzitter Daniëlle Koster: ‘’Het is toch ondenkbaar dat er voor één kapotte klok maar liefst met drie partijen om de tafel moet worden gezeten? Waar ligt de verantwoordelijkheid?’’ Het CDA stelt voor dat het telefoonnummer van de verantwoordelijke beheerder op de klok komt te staan zodat bewoners direct bij de juiste instantie kunnen melden dat een klok kapot is en gemaakt moet worden.

Verkeerd lopen
De fractie gaf al meerdere malen aan de vele klokken die een verkeerde tijd aangeven zat te zijn en verzocht de gemeente als het zo lastig is om de klokken goed te laten lopen deze maar te verwijderen. ‘’Dan weten mensen in ieder geval dat de klokken die zij zien de goede tijd aangeven.’’ De gemeente beloofde toen met een oplossing te komen maar nu blijkt dat toch weer klokken een verkeerde tijd aangeven. Bijvoorbeeld op het IJsvogelplein in Segbroek. Het CDA vraagt wanneer de gemeente nu eindelijk wél met een structurele oplossing komt.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 20 NOVEMBER 2017

 - MRDH reserveert 28 miljoen voor maatregelen in het OV - 3 reacties

 - Politie zoekt getuigen bedreiging trambestuurder


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 19 NOVEMBER 2017

 - Volgend weekend geen treinverkeer tussen Woerden en Den Haag - 1 reactieGelezen: 1585 keer.