Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 22-10-2017, 13:54 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 26 april 2016 om 10:12 uur. 

Historische trams tussen Statenkwartier en Centrum op Koningsdag

DEN HAAG - Op Koningsdag rijden zowel de Tramweg-Stichting (TS) als het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM) een mooie route door Den Haag van de vrijmarkt in het Statenkwartier naar de vrijmarkt met kermis in de binnenstad. Daarbij komt voor het eerst ook de NZH A106 voor publiek op straat.De route is als volgt: Tramweg-Stichting: Statenkwartier – Congresgebouw – Scheveningseweg – lijn 1 – Buitenhof – langs de Grote Kerk – lijn 17 – Statenkwartier. HOVM: rijdt precies andersom: Grote Kerk – Buitenhof – Scheveningseweg – Congresgebouw – Statenkwartier – lijn 17 – Grote Kerk. Let op: TS rijdt niet het rondje om de Grote Kerk.

Er wordt tussen 12-17 uur gereden om de 20 minuten. Een kaartje (bij TS en HOVM) kost 2 euro en het vervalt zodra u bent uitgestapt, er kan alleen met contant geld bij de kaartverkoper worden betaald en er zijn geen reducties.

Tramweg-Stichting rijdt met: HTM 2, 58, 77 en A106. Haags Openbaar Vervoer Museum rijdt met: HTM 1165, 265 en 57 (alles onder voorbehoud). Omdat de route tegengesteld is ontstaat er een tramlijn die vanuit twee richtingen wordt gereden. Onderweg kan worden in- en uitgestapt. Er zijn dus maar liefst 7 historische trams onderweg!HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 22 OKTOBER 2017

 - Rotterdamse VVD wil uitbreiding P+R’s

 - CDA Leidschendam-Voorburg: Onrust bij Woej


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 21 OKTOBER 2017

 - Aanleg proefbestrating op de Hofweg - 7 reacties

 - VDL Bus & Coach opent vestiging in SpanjeGelezen: 2185 keer.