Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 19-11-2017, 20:49 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zaterdag 18 juni 2016 om 16:19 uur. 

Overlast van bedelaars bij tramhaltes in Escamp
Op aandringen Groep de Mos wordt bedelverbod mogelijk uitgebreid

DEN HAAG - In de Commissie Bestuur vroeg de Groep de Mos opnieuw aandacht voor de grote overlast die bedelaars in de stad veroorzaken. Groep de Mos raadslid Lex Kraft van Ermel: “Bewoners in Escamp hebben ons benaderd iets te doen tegen de overlast van bedelaars bij tramhaltes.”
“Ook winkeliers en winkelend publiek hebben hinder van agressieve bedelaars in winkelcentrum De Stede. Daarnaast treden bedelaars agressief op in de tunnel van station Hollands Spoor naar de Waldorpstraat.” vervolgt Lex Kraft van Ermel.

Tijdens het debat over veiligheid in de stad maakten twee bewoners uit Escamp gebruik van hun spreekrecht om de raad op te roepen maatregelen te nemen. In de inbreng herhaalde Groep de Mos dat uitgebreid en in reactie daarop reageerde de burgemeester dat hij een onderzoek start om te beoordelen of uitbreiding van het bedelverbod noodzakelijk is. Het is belangrijk dat bewoners bij politie en gemeente massaal melden wanneer zij overlast van bedelaars ondervinden.

“De toezegging van de burgemeester om uitbreiding van het bedelverbod te onderzoeken is een kleine stap in de goede richting. Wij zijn pas helemaal tevreden als voor heel Den Haag een bedelverbod gaat gelden. Zeker nu criminele bedelaarsbendes volgens de politie steeds vaker de kop opsteken”, aldus Kraft van Ermel die eerder pleitte voor ‘lokslachtoffers’ om criminele bedelaars in de kraag te vatten.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 19 NOVEMBER 2017

 - Volgend weekend geen treinverkeer tussen Woerden en Den Haag - 1 reactie


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 18 NOVEMBER 2017

 - Geen trams door slechte staat van de sporen - 1 reactie

 - SP Limburg bezorgd over toename inzet vrijwilligers in OVGelezen: 1699 keer.