Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-11-2017, 20:29 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst maandag 15 augustus 2016 om 15:19 uur. 

Nieuwe stadstram op lijn 9 tussen Vrederust en Madurodam
Einde zomerdienstregeling

DEN HAAG - Vanaf maandag 22 augustus rijden de bussen en trams van HTM weer volgens de jaardienstregeling. Alle trams en bussen krijgen nieuwe vertrektijden. De introductie van de nieuwe stadstram van HTM verloopt voorspoedig. Na tram 2 (november 2015), tram 11 (maart 2016) en 17 (mei 2016) volgt vanaf 22 augustus tram 9 tussen Vrederust en Madurodam.
Op dat deel worden de rood-beige trams vervangen door de nieuwe stadstram. Vanaf 22 augustus 2016 kunnen nog meer reizigers die gebruik maken van (elektrische) rolstoel, scootmobiel, rollator, looprek en kinderwagen gemakkelijk met de tram reizen in de Haagse regio.

Bus 69 in plaats van tram 9 tussen Madurodam en Scheveningen Noorderstrand
Om rails en halten geschikt te maken voor de nieuwe stadstram is aanpassing van het traject van tram 9 tussen Madurodam en Scheveningen Noorderstrand noodzakelijk. De werkzaamheden beginnen op 22 augustus en duren tot begin december 2016. Reizigers kunnen gebruik maken van bus 69 en bij halte Madurodam overstappen op tram 9.

Tram 5 en 15: omleiding t/m 26 augustus
Naast de bestaande omleiding bij de Haagweg/Rijswijkseweg, rijdt tram 15 in het centrum van Den Haag een kleine omleiding. Tussen 22 augustus en 27 augustus stopt tram 15 niet bij halte Kalvermarkt/Stadhuis. De tram rijdt van halte Bierkade via de halte CS/Schedeldoekshaven weer terug naar Nootdorp.

Bus 25 en tram 6: vanaf 22 augustus weer normale route
Vanwege de spoorwerkzaamheden Prinsegracht/Brouwersgracht rijden bus 25 en tram 6 tot en met 21 augustus een omleidingsroute. Vanaf 22 augustus rijdt bus 25 weer de gebruikelijke route naar Grote Markt en tram 6 weer via de tramtunnel. De spoorwerkzaamheden op Prinsegracht/Brouwersgracht en het aanbrengen van een nieuwe verkeersinstallatie door de gemeente Den Haag duren tot 23 september.

Tram 54
Metrolijn E (RandstadRail) van RET rijdt vanaf 22 augustus weer naar station Den Haag Centraal. Pendeltram 54 was speciaal ingezet voor reizigers van RET tussen Laan van NOI en Den Haag Centraal en zal vanaf 22 augustus niet meer worden ingezet.

Reizigersinformatie
HTM informeert de reizigers via onder andere omroepberichten in de tram, informatieborden op de halte, website en Twitter. Tijdelijk worden extra serviceteams ingezet om reizigers te informeren. Wij adviseren reizigers vooraf hun reis te plannen via www.htm.nl of gebruik te maken van de HTM App. Bellen met het HTM Contactcentrum kan ook op werkdagen tussen 7.00 uur en 22.00 uur via 0900-4864636 (lokaal tarief).
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 20 NOVEMBER 2017

 - MRDH reserveert 28 miljoen voor maatregelen in het OV - 4 reacties

 - Politie zoekt getuigen bedreiging trambestuurder


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 19 NOVEMBER 2017

 - Volgend weekend geen treinverkeer tussen Woerden en Den Haag - 1 reactieGelezen: 2284 keer.