Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 18-10-2017, 20:32 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zaterdag 20 augustus 2016 om 16:13 uur. 

Buren verwarde vrouw opgevangen in HTM-bus (1111)

Den Haag - Een verwarde vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag door een arrestatieteam in haar woning aan de Schenkweg overmeesterd.Vrijdagavond omstreeks kwart voor elf kregen de hulpdiensten een melding van een verwarde vrouw in de woning. De vrouw kwam regelmatig op het balkon en schreeuwde naar de hulpdiensten. Ze heeft onder andere gedreigd met het opendraaien van de gaskraan en ze dreigde naar beneden te springen zodra de hulpdiensten in haar buurt zouden komen.

De politie zette direct een groot gebied in de omgeving af. Omliggende straten werden afgesloten en alle ingangswegen van de wijk werden afgesloten. Bewoners konden daardoor niet meer naar hun woning. De brandweer heeft een `springkussen` opgeblazen en deze onder het balkon van de verwarde vrouw geplaatst.

Medewerkers van Stedin (netbeheerder) kwamen ter plaatse om samen met de hulpdiensten een gasexplosie te voorkomen. Een ambulance stond stand-by om eventuele gewonden direct te kunnen behandelen.

Een aantal woningen werd ontruimd. Bewoners stonden noodgedwongen in hun pyjama op straat, waaronder jonge kinderen. De HTM heeft in overleg met de hulpdiensten een bus beschikbaar gesteld waarin de geëvacueerde bewoners konden wachten.

Dankzij een adequate inzet, onder andere via het dak, is de vrouw uiteindelijk zonder `problemen` overmeesterd door het arrestatieteam. De vrouw is overgebracht naar de Opvang Verwarde Personen (OVP).

Kijk voor meer foto`s en een video op www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/108-verwarde-personen/25745-verwarde-vrouw-overmeesterd-door-arrestatieteam
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 18 OKTOBER 2017

 - GVB Bus voldoet aan status Systeemtoezicht van ILT - 2 reacties

 - Reizigers overwegend positief over tienminutentrein - 1 reactie


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 17 OKTOBER 2017

 - HTM in Lucky TV - 2 reacties

 - Recordaantal reizigers De Lijn gecontroleerdGelezen: 1419 keer.