Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-9-2017, 18:42 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst donderdag 22 september 2016 om 13:55 uur. 

Man beklemd onder de tram 9 (5050) Koninginnegracht

Den Haag - Woensdagavond is een man aangereden door een tram op de Koninginnegracht. Het ongeval gebeurde omstreeks tien over half tien tussen de Zuid-Hollandlaan en de Dr. Kuyperstraat. De politie onderzoekt de toedracht.Het 51-jarige slachtoffer kwam op de tramrails toen een tram aan kwam rijden. De 53-jarige bestuurder van de tram kon niet voorkomen dat hij de man aanreed. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding en sluit niet uit dat het slachtoffer zichzelf opzettelijk door de tram liet aanrijden. Het slachtoffer zat vast onder de tram en het duurde enige tijd voordat de brandweer hem had bevrijd. De brandweer nam de tijd om voorzichtig de tram te verplaatsen om zo het letsel te beperken. De 51-jarige man liep botbreuken op en ligt in het ziekenhuis voor behandeling.

Een ooggetuige van het ongeval raakte door de aanblik onwel. Ook voor haar is een ambulance ter plaatse gekomen en ook zij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Kijk voor meer foto`s en een video op www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/32-ongevallen/25973-man-onder-de-tram-op-de-koninginnegracht

 Mail deze pagina HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 20 SEPTEMBER 2017

 - Dit jaar OV-poortjes Den Haag Centraal gesloten

 - Historische hondekop-trein rijdt tijdens openingsweekend Canon van Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum - 1 reactie


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 19 SEPTEMBER 2017

 - Desastreuze gevolgen tariefverlaging 2e parkeervergunning - 7 reactiesGelezen: 1538 keer.