Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-11-2017, 20:29 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 23 september 2016 om 13:32 uur. 

VVD pleit voor fietspad Duivelandsestraat

DEN HAAG - De bewoners van de Duivelandsestraat in Duindorp vragen aandacht voor twee gevaarlijke verkeerssituaties. Allereerst is dat de oversteek van de Pluvierstraat, over de Duivelandsestraat, naar de daartegenover gelegen speeltuin, waar geen zebra is en waar de trams bovendien een behoorlijke snelheid hebben.Daarnaast is de situatie in de Duivelandsestraat - komend vanaf de Wieringsestraat om bijvoorbeeld de Baden Powellweg of de duinen in te gaan - voor de fietsers voorzichtig gezegd `ingewikkeld`. Dat komt door het drukke verkeer - waaronder de tram - , de volle parkeerplaatsen langs de straat én de beperkte ruimte tussen de parkeerplaatsen en de tramrails. Dat laatste zorgt er bovendien regelmatig voor dat fietsers met het voorwiel verstrikt raken in de rails.

De VVD is van mening dat de genoemde oversteek naar de speeltuin een zebrapad verdient. Prioriteit voor wat betreft een fietspad, heeft het stuk tussen de Wieringsestraat en de Baden Powellweg. Omdat de parkeerplekken daar onmisbaar zijn, zou de suggestie kunnen zijn om het voetpad en de parkeerplekken bijvoorbeeld een meter richting de speelplaats en het duin te verleggen. De VVD vraagt het college te onderzoeken of het mogelijk is om op de Duivelandsestraat aan de duinzijde een fietspad aan te leggen.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 20 NOVEMBER 2017

 - MRDH reserveert 28 miljoen voor maatregelen in het OV - 4 reacties

 - Politie zoekt getuigen bedreiging trambestuurder


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 19 NOVEMBER 2017

 - Volgend weekend geen treinverkeer tussen Woerden en Den Haag - 1 reactieGelezen: 1217 keer.