Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 23-11-2017, 14:01 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst maandag 24 oktober 2016 om 14:29 uur. 

Besteden tegoed sloopregeling bij HTM

DEN HAAG - Als u een dieselauto, bromfiets of (snor)scooter laat slopen, kunt u van de gemeente een tegoed krijgen. Dit tegoed kunt u onder andere gebruiken voor openbaar vervoer. Lees hoe u uw tegoed kunt inzetten bij de HTM.Het betreft slooptegoed volgens de sloopregeling voor dieselauto`s, brommers en snorfietsen. Wilt u dit tegoed van € 1.000 of € 300 besteden bij HTM? Geef dat dan aan op het aanvraagformulier van de gemeente waarmee u het tegoed aanvraagt. U vult de volgende gegevens in: uw naam, adres en woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en het nummer van de OV-chipkaart waarop u het abonnement wilt laden. De gemeente geeft uw gegevens door aan HTM.

Houd verder rekening met het volgende:

• Met een tegoed van € 1.000 kunt u een jaar lang onbeperkt reizen op de bus- en tramlijnen van HTM. Met een tegoed van € 300 reist u 3 maanden lang onbeperkt op HTM-lijnen. Het tegoed is niet geldig voor de Nachtbuzz.
• Om met het tegoed bij HTM te kunnen reizen, heeft u een persoonlijke OV-chipkaart nodig die nog 18 maanden geldig is op het moment dat het abonnement ingaat.
• Het tegoed wordt als abonnement voor 1 jaar of 3 maanden op uw kaart gezet. Er wordt dus geen geldbedrag op uw kaart bijgeschreven. NB: u kunt met uw OV-chipkaart uiteraard ook met een andere vervoerder reizen, maar dan moet er voldoende saldo op de kaart staan.
• U mag zelf de ingangsdatum voor het abonnement kiezen.
• HTM neemt contact met u op zodra het abonnement voor u klaar staat en legt uit hoe u het abonnement op uw persoonlijke OV-chipkaart kunt zetten.
• Zodra u bericht ontvangt van HTM dat het abonnement klaar staat, kunt u het ophalen met uw persoonlijke OV-chipkaart bij een ophaalautomaat. De gele ophaalautomaten staan bij verschillende winkels (onder andere bij AH, Primera en Bruna) en bij de HTM Servicepunten op station Den Haag Centraal en Hollands Spoor.
• Een actuele HTM-lijnenkaart vindt u op www.htm.nl/reisinformatie.
• U kunt het abonnement tussentijds (1 keer) op een persoonlijke OV-chipkaart van iemand anders overzetten. U neemt daarvoor contact op met HTM, e-mail: b2b@htm.nl of telefoon: (070) 384 82 60 (tussen 9.00 en 16.00 uur).
•U kunt het abonnement bij de HTM niet stopzetten en er vindt geen restitutie plaats.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 23 NOVEMBER 2017

 - CDA: Gemeente moet OV Stadsdeelkantoor Leyweg meer stimuleren

 - FNV: Acties bij streekvervoer op komst


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 22 NOVEMBER 2017

 - AD: HTM-ers boos over uitstel cashloos betalen - 2 reacties

 - Groep de Mos wil latere trein vanaf Den Haag CS - 8 reacties

 - CNV: Werknemers en klanten busbedrijven dupe van nieuwe Europese regelsGelezen: 1347 keer.