Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-11-2017, 13:54 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 4 november 2016 om 14:03 uur. 

Aanrijding met tram 2 (5037) als gevolg van eerdere aanrijding

Den Haag - Een automobilist kwam er vanavond achter hoe hard een tram aankomt als je niet oplet. Om zes uur gisteravond vond er een aanrijding tussen twee auto`s plaats op het Buitenom. Om de oorzaak hiervan vast te stellen is de VOA ingeschakeld, zij hebben sporenonderzoek verricht en alles op foto vastgelegd.Door dit ongeval werden twee rijstroken in de richting van de Lijnbaan afgesloten, verkeer kon er alleen langs via de rijstrook om rechtsaf de Prinsegracht op te slaan. Een automobilist reed over de strook om rechtsaf te slaan, maar reed rechtdoor, waar hij een tram van lijn 2 tegen kwam. Een harde klap was het gevolg.

Politieagenten die het eerdere ongeval aan het afhandelen waren spoedden de betrokkenen te hulp. Een ambulance die bij het stoplicht stond te wachten heeft een inzittende nagekeken, een tweede ambulance werd opgeroepen voor de tweede inzittende.

Door het tweede ongeval werd de kruising nog grootschaliger afgezet: Verkeer vanaf de Lijnbaan en het Buitenom kon alleen de Prinsegracht op. Vanaf de Prinsegracht was geen verkeer mogelijk: Agenten leidden daar het verkeer om via de Brouwersgracht. Ingesloten verkeer werd door agenten tegen het verkeer in en via de busbaan weggeleid.

Beide inzittenden van de auto zijn na controle niet naar het ziekenhuis vervoerd en maken het - op de schrik na - goed. Ook in de tram is niemand gewond geraakt.

Kijk voor meer foto`s en een live-video van de aanrijding met de tram op www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/32-ongevallen/26182-door-rood-en-tegen-de-tram.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 20 NOVEMBER 2017

 - MRDH reserveert 28 miljoen voor maatregelen in het OV

 - Politie zoekt getuigen bedreiging trambestuurder


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 19 NOVEMBER 2017

 - Volgend weekend geen treinverkeer tussen Woerden en Den Haag - 1 reactieGelezen: 1835 keer.