Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-9-2017, 18:42 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 18 november 2016 om 14:43 uur. 

Verstoringen en capaciteitsproblemen Amsterdamse sneltram 51

AMSTERDAM - Tramlijn 51 rijdt tot maart 2019 nog tussen het Centraal Station en Amstelveen Westwijk, deels als metro, deels als sneltram. Daarna zal de sneltram worden vervangen door bussen totdat de nieuwe Amstelveenlijn gaat rijden. Inwoners van Amsterdam (-Zuid) en Amstelveen hebben goed openbaar vervoer nodig, ook in de periode totdat de nieuwe Amstelveenlijn gaat rijden.De botsing tussen sneltram 51 en tram 5 (op 16 november in Amstelveen) was slechts één incident in een reeks van storingen en vertragingen die hebben plaatsgevonden binnen de dienstverlening van sneltram 51. De problemen aan de voertuigen zijn talrijk, waarmee vragen over de kwaliteit van de dienstverlening rijzen. Sneltrams vallen uit en als ze rijden, staan reizigers regelmatig opgepropt in de voertuigen. Bij gebrek aan voertuigen wordt onvoldoende capaciteit geboden. Soms moeten reizigers de sneltram laten passeren omdat er geen plek meer is.

Gemeenteraadslid Bart Vink heeft hierover namens de fractie van D66 schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam.

 Mail deze pagina HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 20 SEPTEMBER 2017

 - Dit jaar OV-poortjes Den Haag Centraal gesloten

 - Historische hondekop-trein rijdt tijdens openingsweekend Canon van Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum - 1 reactie


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 19 SEPTEMBER 2017

 - Desastreuze gevolgen tariefverlaging 2e parkeervergunning - 7 reactiesGelezen: 1099 keer.