Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 17-10-2017, 20:52 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 6 december 2016 om 16:04 uur. 

Reizen met trein mensen met beperking wordt makkelijker

UTRECHT - Mensen met een beperking kunnen steeds makkelijker reizen met de trein. Zo kunnen mensen met bijvoorbeeld een rolstoel of met een visuele beperking bij NS al op meer dan honderd stations assistentie vragen bij het in- en uitstappen of bij begeleiding door het station.Dit jaar introduceert NS assistentieverlening op 10 stations. Op 1 juni is assistentieverlening geïntroduceerd op de stations Kampen Zuid, Nijmegen Dukenburg, Groningen Europapark, Hoofddorp en Capelle Schollevaar. Per december 2016 wordt er assistentieverlening voor mensen met een beperking geïntroduceerd op station Etten-Leur, Arnhem Zuid, Veenendaal Centrum, Rijswijk en Barendrecht. In de komende jaren komen hier nog eens 35 stations bij

Daarnaast breidde NS op de stations Delft, Tilburg, Breda, Heerlen en Schiedam Centrum de tijden waarop assistentie wordt verleend uit. Op deze stations kunnen mensen nu van de eerste tot en met de laatste reguliere trein assistentie aanvragen. In 2017 zet NS op andere stations ook een stap in het verruimen van de tijden waarop assistentie wordt verleend.

Ook is vanaf midden december is in Reisplanner Xtra-app van NS ook te zien of de uitstapzijde, ten opzichte van de rijrichting, zich links of rechts bevindt.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 17 OKTOBER 2017

 - HTM in Lucky TV

 - Recordaantal reizigers De Lijn gecontroleerd


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 16 OKTOBER 2017

 - Politie zoekt getuigen van bedreiging in RandstadRail

 - Opening HTM Servicepunt Delft - 6 reactiesGelezen: 983 keer.