Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 17-10-2017, 20:52 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst woensdag 14 december 2016 om 16:58 uur. 

Getuigen gezocht overval met vuurwapen op trambestuurder lijn 6

Leidschendam - De politie zoekt getuigen van een overval op dinsdagavond 13 december op een trambestuurder bij de tramhalte aan de Dillenburgsingel. Een 63-jarige Haagse trambestuurder stapte die avond rond 23.30 uur in zijn tram om vanaf het vertrekpunt weg te rijden.Op dat moment werd de trambestuurder aangesproken door een onbekende man met een bivakmuts op. Hij bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen, mishandelde hem en riep dat hij geld wilde. De trambestuurder verzette zich hiertegen waarna de man er, zonder buit, in onbekende richting lopend vandoor is gegaan. Het slachtoffer verstrekte het volgende signalement van de verdachte: Licht getinte man, tussen de 25-30 jaar oud, ongeveer 1.85m lang en gekleed in een donkere jas.

De geschrokken trambestuurder is onderzocht door de ambulancedienst. Hij werd na zijn behandeling opgevangen door zijn werkgever de HTM. De districtsrecherche stelt een onderzoek in.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Kijk voor meer foto`s op www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/27-overvallen/26378-trambestuurder-gewond-bij-poging-overval
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 17 OKTOBER 2017

 - HTM in Lucky TV

 - Recordaantal reizigers De Lijn gecontroleerd


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 16 OKTOBER 2017

 - Politie zoekt getuigen van bedreiging in RandstadRail

 - Opening HTM Servicepunt Delft - 6 reactiesGelezen: 1378 keer.