Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 30-3-2017, 20:32 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zaterdag 17 december 2016 om 13:19 uur. 

Met slok op in de tramtunnel onder De Resident

Den Haag - Met een slok op achter het stuur van je auto kruipen is sowieso niet verstandig en uiteraard ook verboden. Dat het ook nog tot vreemde situaties kan leiden bleek gisteravond laat op de Wijnhaven (what`s in a name).Een automobilist was in meerdere opzichten `het spoor bijster`, reed daar pardoes het tramspoor onder `De Resident` in en had wel heel laat door dat er iets niet klopte. Pas toen de auto na talrijke meters bleef steken bij een wissel, eindigde de reis van de alcomobilist.

Door het vreemde object op het spoor was het tramverkeer ter plaatse gestremd; de lijnen 9, 15 en 16 moesten omrijden. Berger Vreugdenhil bracht uitkomst; deze heeft de auto uit de tramtunnel gehaald en afgevoerd.

De alcomobilist moest van de politie blazen en is daarna aangehouden en meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. De uitkomst daarvan is niet bekend, maar dat dit een duur `Wijntje` wordt voor de bestuurder is wel duidelijk. Hij zal behalve de boetes ook opdraaien voor de schade aan zijn eigen auto, en aan alle bakens en detectie apparatuur van de HTM die daar tussen de sporen ligt.

Het is overigens niet de eerste keer dat een beschonken automobilist een kortere weg probeert via deze route. Met name met de komende feestdagen in het verschiet geldt: `Wie met een glaasje op met autorijden begint, belandt vroeg of laat vanzelf in het grind`.

Kijk voor meer foto`s op www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/28-overige/26398-met-slokje-op-de-tramtunnel-in-bij-de-wijnhaven.

 Mail deze pagina HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 30 MAART 2017

 - Lift naar tramplatform halte Leidschenveen in onderhoud - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 29 MAART 2017

 - Vervanging rails Kalvermarkt, zo rijden de trams dit weekend - 2 reacties

 - Intercity Den Haag - Breda vanaf 3 april door naar Eindhoven - 8 reactiesGelezen: 911 keer.