Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-10-2017, 12:12 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zondag 5 februari 2017 om 12:40 uur. 

Feestelijke onthulling kunst op bouwschutting RandstalRailhalte

ZOETERMEER - Als u de afgelopen tijd langs RandstalRailhalte Stadhuis gelopen bent, heeft u het vast al gezien. Felle kleuren, grafische patronen en vrolijke figuren op de bouwschutting naast het perron. De Urban Art Studio heeft, samen met diverse street artists en de eigen leerlingen, de afgelopen tijd hard gewerkt aan dit kunstwerk.Op 8 februari om 16.30 uur zullen wethouder Stedelijke ontwikkeling Marc Rosier en wethouder Vastgoedbedrijf Taco Kuiper op feestelijke wijze de laatste hand leggen aan dit enorme artwork van 242m2. Iedereen is welkom om te komen kijken. Phoebe, Mark en Britt, jonge talenten van de Urban Art Studio laten hun kunsten en technieken zien. Daarnaast leren ze de wethouders hoe zij een graffiti-piece moeten maken.

Wethouder Rosier: `De vernieuwing van de Zoetermeerse binnenstad is in volle gang en we proberen dat zo leuk mogelijk te maken voor de bezoekers. In dit geval zijn saaie, donkere bouwschotten nu een gaaf kunstwerk geworden!`

Op uitnodiging van de Zoetermeerse Urban Art Studio werken diverse graffiti-artiesten uit verschillende steden aan het kunstwerk mee. Centraal staat de vernieuwing van de Zoetermeerse binnenstad. Typografie, vrolijke figuren en grafische patronen wisselen elkaar af. Samen vormen ze een rijk beeld dat de donkere en ondergrondse omgeving van RandstadRailhalte tijdens de verbouwing van het Stadhuis een vriendelijker karakter geeft.

HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 20 OKTOBER 2017

 - NS test achteraf betalen met OV-Chipkaart

 - Roken verboden op veerponten GVB - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 19 OKTOBER 2017

 - NS: nieuwe Sprinters en vaker Sprinters - 6 reacties

 - Hinder fietsers/voetgangers Grote Marktstraat aangepakt - 8 reactiesGelezen: 1116 keer.