Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-9-2017, 18:42 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 9 juni 2017 om 13:11 uur. 

ChristenUnie/SGP: Houd de Westduinweg tramvrij!

DEN HAAG - De enige tramtracé-optie die het Haagse college nog ziet is het doortrekken van lijn 16 over de Westduinweg. Voor de ChristenUnie/SGP is deze optie onacceptabel.Raadslid Pieter Grinwis: “De Westduinweg is al zo zwaar belast en de verkeersveiligheid laat er al zo te wensen over, daar moet je helemaal geen tram willen. Dat zou bovendien een klap in het gezicht van de bewoners daar zijn. De directe verbinding tussen Den Haag Centraal en Scheveningen Haven met een E-bus, waar wethouder De Bruijn nu een pilot voor start, lijkt mij een veel beter plan. Laat de tramverbinding met het Norfolkterrein voor wat het is en zet voor de langere termijn in op een ondergrondse metroverbinding met Scheveningen.”

Wethouder De Bruijn beschrijft in zijn brief over het onderzoek naar de mogelijkheid voor een tram over de Westduinweg ook allerlei verkeerskundige verbeteringen op en rond de Westduinweg. Pieter Grinwis: “Investeringen in een betere doorstroming en verkeersveiligheid op en rond de Westduinweg zijn hard nodig en het mag absoluut niet zo zijn dat de aanleg van een tramlijn over deze weg randvoorwaardelijk wordt voor deze nu al noodzakelijke ingrepen.”

 Mail deze pagina HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 20 SEPTEMBER 2017

 - Dit jaar OV-poortjes Den Haag Centraal gesloten

 - Historische hondekop-trein rijdt tijdens openingsweekend Canon van Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum - 1 reactie


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 19 SEPTEMBER 2017

 - Desastreuze gevolgen tariefverlaging 2e parkeervergunning - 7 reactiesGelezen: 947 keer.