Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 18-11-2017, 14:09 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 16 juni 2017 om 13:25 uur. 

ABRI 2020 winnaar Slim OV-Idee 2017

DEN HAAG - De winnaar van de Slim OV-idee vakprijs is de ABRI 2020 van Danny de Bruijn. Dit maakten de provincie Zuid-Holland en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) bekend tijdens de prijsuitreiking van de competitie voor een slim, innovatief en een origineel idee voor het OV.Winnaar Danny de Bruijn: ďDe ABRI 2020 is een idee waarbij de glazen dakpanelen van een abri worden voorzien van licht doorlatende zonnepanelen of zonnepaneelfolie, waarmee energie kan worden opgewekt voor de verlichting van de abri, het digitale reisinformatiepaneel en extra opties zoals USB-aansluitingen en gratis WIFI.Ē

Juryvoorzitter Janjoost Jullens: ďDanny de Bruijn heeft een duurzaam, uitgewerkt en slim idee ingezonden dat veel potentie biedt voor verdere samenwerking. De vele ingezonden ideeŽn zijn een stimulans voor zowel de consessieverleners als de vervoersbedrijven om te blijven innoveren en dagelijks te verbeteren om de reis voor de klant zo aangenaam mogelijk te maken.Ē

Adopties
In totaal heeft de Challenge van Slim OV-idee 230 ideeŽn opgeleverd. Naast de winnaar sprongen er nog twee ideeŽn uit waarvan de jury het waard vond om hierover verder door te praten met de indieners. Het gaat om de TIP/TOP-app van Nina Meulendijk, geadopteerd door Rover, en de blinde geleide aftakking van Marco Verkleij, waarover de juryleden graag met Marco verder praten.

Slim OV-Idee
Met de competitie dagen de MRDH, de provincie Zuid-Holland, de vervoersbedrijven (Arriva, Connexxion, HTM, NS, RET en Waterbus) en reizigersorganisatie Rover studenten en young professionals uit om in de huid van de reiziger te kruipen en op zoek te gaan naar innovatieve ideeŽn. De ingezonden ideeŽn worden begeleid door business coaches en door een vakjury beoordeeld op de meerwaarde voor de reiziger, duurzaamheid en innovatie.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 18 NOVEMBER 2017

 - Geen trams door slechte staat van de sporen

 - SP Limburg bezorgd over toename inzet vrijwilligers in OV


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

 - Contant geld uit bussen van Connexxion in Haaglanden - 5 reacties

 - Pelikaanlezing Blauwe Tram in de Oude Kerk in Voorburg - 9 reactiesGelezen: 664 keer.