Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 20-9-2017, 18:42 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 20 juni 2017 om 14:43 uur. 

Mogelijk tijdelijke fietsenstalling in New Babylon

DEN HAAG - De gemeente Den Haag steunt het plan van D66 om een tijdelijke fietsenstalling in de leegstaande winkelpanden van New Babylon te maken. Het stadsbestuur gaat daarover in overleg met de eigenaar van het gebouw.Het is voor fietsers nu nog lastig om het gebied rondom New Babylon te bezoeken. In de nabije omgeving is vrijwel geen plek om een fiets te parkeren. “Het probleem van de leegstand buigen we met de tijdelijke fietsenstalling om tot iets positiefs”, aldus fractievoorzitter Robert van Asten (D66).

Structurele oplossing
De gemeente werkt al aan een structurele oplossing van het fietsparkeerprobleem in het gebied, door de bouw van een grote fietsenstalling op het Koningin Julianaplein. Tot die tijd kan een tijdelijke stalling in New Babylon uitkomst bieden. Met name een voormalige kledingwinkel met een ingang aan de straatkant lijkt zeer geschikt voor de realisatie van een fietsenstalling.

Kosten
Het stadsbestuur gaat binnenkort om tafel met New Babylon en bespreekt dan de mogelijkheden voor de komst van een tijdelijke fietsenstalling in het gebouw en bekijkt de kosten die vastzitten aan de realisatie ervan.

 Mail deze pagina HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 20 SEPTEMBER 2017

 - Dit jaar OV-poortjes Den Haag Centraal gesloten

 - Historische hondekop-trein rijdt tijdens openingsweekend Canon van Nederland in het Nederlands Openluchtmuseum - 1 reactie


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 19 SEPTEMBER 2017

 - Desastreuze gevolgen tariefverlaging 2e parkeervergunning - 7 reactiesGelezen: 500 keer.