Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 18-2-2018, 20:58 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      3004-1989-Spui-Kalvermarkt
 Mail deze pagina      Hans Geldof | 23-3-2013
@Betweter:Het eerste stukje via parkstraat oranjestraat e.d klopt, maar over de veerkaden gaat beslist niet.Aan het eind van de veerkaden naar links de paviljoengracht op is afgesloten bij de Zuidwal en naar rechts de paviljoensgracht op is afgesloten halverwege de Lutherse Burgwal.Fijn he dat Verkeers Circulatie Plan.Was het maar een plan gebleven.


Betweter | 23-3-2013
@Hans: dat heb je dan niet handig gedaan, halverwege de Parkstraat linksaf Oranjestraat, rechtsaf Amaliastraat, linksaf Mauritskade. Had toch weer een stukje gescheeld ... Of, zoals bus 25 deed, via de Veerkaden. Nog sneller

Hans (Zoef) | 23-3-2013
Ik moest eens 2 TV`s installeren, eentje aan de Herengracht en de ander aan de Prinsegracht. Grote Marktstraat was afgesloten vanwege de tramtunnel, dus eerst de Heerengracht. Toen naar de prinsegracht, kon alleen via de Fluwelen Burgwal, Kalvermarkt, dan rechts het Spui op, linksaf verboden, Buitenhof, Kneuterdijk, Parkstraat, niet linksaf de Mauritskade, Alexanderstraat, Javastraat, Zeestraat, Scheveningseweg, langs het Vredespaleis, Anna Paulownastraat, Prinsessewal, Noordwal, Torenstraat en de Jan Hendrikstraat naar de Prinsegracht. Dat is zo ongeveer via Friesland naar Limburg. Met die autoluwe binnenstad is het helemaal een ramp en het parkeren kost tegenwoordig ook al een vermogen. Gelukkig heb ik tegenwoordig een OV jaarkaart en dat is prettig, tenminste als je verder niets hoeft mee te nemen.

Hans Geldof | 23-3-2013
Of de Grote Marktstraat toen mooier was dat durf ik niet te beweren,wat wel zo was is dat het verrekt gemakkelijk was om van de ene naar de andere kant van de stad te geraken.Moest vandaag met de auto(sorry tram reizigers)van de Herengracht naar de Leyweg en dat is op zijn zachts gezegd een hele toer dankzij die "geweldige" VCP

Daniel San Miguel | 23-3-2013
Geweldig! Ik ben om de hoek in de Torenstraat opgegroeid en ten tijde van deze foto werkte mijn moeder in dit hoekpand, naast de V&D, waar zich toen een kledingwinkel bevond. De Grote Marktstraat was toen veel mooier!

Reageer
Houdt er vooral rekening mee dat een reactie op deze
pagina ook in de toekomst van waarde moet zijn!


Naam    (graag uw echte naam)
Reactie

< i > < b > < u > < groot > < klein > < rood > < quote >
                                  

Type de 4 cijfers over    0622


* Met het plaatsen van uw reactie verklaart u accoord te gaan met de spelregels.
Lees de spelregels >>>