Home
Email/contactpagina          HTMfoto op Social Media                  
   
Welkom  
 bezoeker
Persoonlijk welkom?
   
 
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt regelmatig bijgewerkt. Laatste update: 10-12-2018, 11:56 uur.

   
       
 

 
   
3004-1989-Spui-Kalvermarkt
 Mail deze pagina      Hans Geldof | 23-3-2013
@Betweter:Het eerste stukje via parkstraat oranjestraat e.d klopt, maar over de veerkaden gaat beslist niet.Aan het eind van de veerkaden naar links de paviljoengracht op is afgesloten bij de Zuidwal en naar rechts de paviljoensgracht op is afgesloten halverwege de Lutherse Burgwal.Fijn he dat Verkeers Circulatie Plan.Was het maar een plan gebleven.


Betweter | 23-3-2013
@Hans: dat heb je dan niet handig gedaan, halverwege de Parkstraat linksaf Oranjestraat, rechtsaf Amaliastraat, linksaf Mauritskade. Had toch weer een stukje gescheeld ... Of, zoals bus 25 deed, via de Veerkaden. Nog sneller

Hans (Zoef) | 23-3-2013
Ik moest eens 2 TV`s installeren, eentje aan de Herengracht en de ander aan de Prinsegracht. Grote Marktstraat was afgesloten vanwege de tramtunnel, dus eerst de Heerengracht. Toen naar de prinsegracht, kon alleen via de Fluwelen Burgwal, Kalvermarkt, dan rechts het Spui op, linksaf verboden, Buitenhof, Kneuterdijk, Parkstraat, niet linksaf de Mauritskade, Alexanderstraat, Javastraat, Zeestraat, Scheveningseweg, langs het Vredespaleis, Anna Paulownastraat, Prinsessewal, Noordwal, Torenstraat en de Jan Hendrikstraat naar de Prinsegracht. Dat is zo ongeveer via Friesland naar Limburg. Met die autoluwe binnenstad is het helemaal een ramp en het parkeren kost tegenwoordig ook al een vermogen. Gelukkig heb ik tegenwoordig een OV jaarkaart en dat is prettig, tenminste als je verder niets hoeft mee te nemen.

Hans Geldof | 23-3-2013
Of de Grote Marktstraat toen mooier was dat durf ik niet te beweren,wat wel zo was is dat het verrekt gemakkelijk was om van de ene naar de andere kant van de stad te geraken.Moest vandaag met de auto(sorry tram reizigers)van de Herengracht naar de Leyweg en dat is op zijn zachts gezegd een hele toer dankzij die "geweldige" VCP

Daniel San Miguel | 23-3-2013
Geweldig! Ik ben om de hoek in de Torenstraat opgegroeid en ten tijde van deze foto werkte mijn moeder in dit hoekpand, naast de V&D, waar zich toen een kledingwinkel bevond. De Grote Marktstraat was toen veel mooier!


Er zijn op dit moment 20 bezoekers.
(gebaseerd op bezoekers die de laatste 5 minuten een pagina hebben bekeken)


- Den Haag


- Scheveningen


- Loosduinen


- Toen & Nu


- Waar de trams zijn verdwenen

- Bus


- Tram


- RandstadRail


- Meer HTM


- (Oud) Collega`s


- Soms gaat het fout


- Foto`s uit het archief van HTM

- Het 100-dagen Nieuwsarchief


- HTM in het nieuws


- Waar is deze foto genomen?

- Wat is nieuw?


- Links


- Webmaster


Home  


Email/contactpagina  


HTMfoto op Social Media  

facebook   


twitter   


YouTube   
Trambestuurders zijn stuurloos, anders waren ze wel buschauffeur geworden,
buschauffeurs sporen niet, anders waren zij wel trambestuurder geworden!