Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 17-12-2017, 13:59 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zaterdag 16 januari 2016 om 16:32 uur. 

Groep de Mos wil duidelijkheid opknapbeurt Kijkduin

DEN HAAG - Het wil maar niet opschieten met de start van de met veel bombarie aangekondigde ‘opknapbeurt’ van badplaats Kijkduin. Het Deltaplein zou in fases opgeknapt worden en het Atlantic Hotel zou worden gerenoveerd en uitgebreid.Ook zouden er 200 nieuwe woningen komen, zouden de bestaande winkels en horeca worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw en zouden de parkeerplaatsen ondergronds verdwijnen. Ruim een jaar na de aangekondigde plannen is het muisstil, komt er steeds meer leegstand onder de bestaande winkels en weten vele ondernemers op de boulevard niet waar zij aan toe zijn.

Groep de Mos Raadslid Arjen Dubbelaar: “Het bedrijf ‘Fred’, een dochteronderneming van de failliete vastgoedonderneming Fortress, zou volgens de gemeente financieel deugdelijke plannen hebben, maar er is nog geen duidelijkheid wanneer deze plannen dan eindelijk tot stand gaan komen. Ondertussen draait de geruchtencarrousel op volle toeren. Zo zou er volgens bestaande horeca exploitanten teveel horeca komen, zou de nieuwbouw de zon op de terrassen verjagen en zou er toch betaald parkeren ingevoerd worden op Kijkduin. Zat redenen dus om bezorgd te zijn, zeker gezien het feit dat steeds meer winkeliers het huidige winkelcentrum de rug toe keren. We moeten voorkomen dat we in Kijkduin straks een gigantische bouwput hebben, zonder dat een bedrijf het geld heeft om de plannen in zijn volledigheid uit te voeren. Daarom wil ik ook een Plan van Aanpak van de gemeente over hoe overlast zoveel mogelijk wordt voorkomen”.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 17 DECEMBER 2017

 - Feest in Amsterdam-Zuidoost om behoud van Metrolijn 53

 - Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 16 DECEMBER 2017

 - AD: Haagse regio draait op voor miljoenenstrop Hoekse Lijn - 7 reacties

 - Buschauffeur mishandeld omdat passagier niet cash kan betalen - 4 reactiesGelezen: 1470 keer.