Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 19-1-2018, 14:38 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 2 februari 2016 om 15:23 uur. 

Rover: Stad Den Haag heeft te weinig interesse in OV

DEN HAAG - Reizigersvereniging Rover is uiterst kritisch op de gemeente Den Haag. Volgens Rover voorzitter Ariën Kruyt heeft de stad nauwelijks oog voor het openbaar vervoer. De vereniging vindt dat de hofstad beter een voorbeeld kan nemen aan Rotterdam of Amsterdam."Openbaar vervoer interesseert Den Haag niets" zegt Kruyt. Hij wijst erop dat de HTM slechter presteert dan bijvoorbeeld de RET in Rotterdam. "In Rotterdam en Amsterdam hebben ze goed beleid en snappen ze dat alleen wegen niet de oplossing zijn, in Den Haag hebben ze dat niet door" zegt de kritische Rover-voorzitter.

De voorman van de reizigersvereniging denkt dat de wethouder weinig het openbaar vervoer gebruikt. "Anders kan ik zijn enthousiasme niet plaatsen". Rover heeft kritiek op het nieuwe Haagse station, bijvoorbeeld over de slechte vindbaarheid van metrolijn E en over het busstation. "Daar zou de gemeente Den Haag zich druk over moeten maken, maar dat interesseert ze niets. Ze zitten alleen te zaniken op een snelle verbinding met Brussel" zegt Kruyt, die overigens ook zelf vindt dat de trein naar Brussel versnelt moet worden.

Lees het volledige artikel op www.treinreiziger.nl/actueel/binnenland/rover:_stad_den_haag_heeft_te_weinig_interesse_in_ov-147423.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 19 JANUARI 2018

 - Trams binnenkort weer langs voorzijde Station Hollands Spoor

 - Groep de Mos wil meer gratis parkeerplekken op Kijkduin


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 18 JANUARI 2018

 - Geen trams, bussen en treinen door storm - 12 reactiesGelezen: 2088 keer.