Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 19-1-2018, 14:38 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zaterdag 5 maart 2016 om 15:47 uur. 

Start sloop kantorencomplex Leidsenhage

Leidschendam - Half maart begint de sloop van het kantorencomplex van Leidsenhage en de daaronder gelegen winkels. Winkelend publiek kon al zien dat alle panden van het complex leeg staan en dat bekende winkels en restaurants (tijdelijk) zijn gesloten of zijn verplaatst totdat een plek in het vernieuwde Leidsenhage beschikbaar is.De sloop van het kantorencomplex is nodig om Leidsenhage te transformeren tot een modern winkelcentrum waarin de hedendaagse manier van hoe consumenten willen winkelen optimaal wordt vormgegeven.

Ter voorbereiding op de sloop zijn bouwhekken rondom het complex geplaatst. Ook vindt afzetting plaats van een deel van het parkeerterrein voor het kantoorgebouw tussen de Duindoorn en de Heuvelweg. De ruimte achter de afzetting is nodig voor de opstelling van het sloopmateriaal en de plaatsing van containers. Er zullen hier vrachtwagens in- en uitrijden om al het sloopmateriaal duurzaam af te voeren; 95 procent van het sloopmateriaal wordt gerecycled. Als gevolg van deze afzetting worden de routes voor zowel voetgangers als automobilisten aangepast en voorzien van tijdelijke bebording. De sloop is naar verwachting half juli klaar.

De start van de werkzaamheden zal op 21 april a.s. feestelijk worden gevierd in Leidsenhage.

Over Leidsenhage
Leidsenhage vernieuwt. Het winkelcentrum in de gemeente Leidschendam-Voorburg heeft al 45 jaar een grote aantrekkingskracht in de regio en vervult een duidelijke functie als winkelgebied. Om het winkelcentrum aan te laten sluiten bij de huidige wensen van consumenten en retailers wordt er de komende jaren geïnvesteerd in de realisatie van het nieuwe Leidsenhage.

HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 19 JANUARI 2018

 - Trams binnenkort weer langs voorzijde Station Hollands Spoor

 - Groep de Mos wil meer gratis parkeerplekken op Kijkduin


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 18 JANUARI 2018

 - Geen trams, bussen en treinen door storm - 12 reactiesGelezen: 1920 keer.