Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 16-12-2017, 20:29 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 22 maart 2016 om 14:29 uur. 

HTM beste busvervoerder in Randstad
Stijging klanttevredenheid railvervoer

DEN HAAG - Het Haagse openbaar vervoerbedrijf HTM is de beste busvervoerder in de Randstad en de klanttevredenheid van reizigers in het railvervoer is gestegen. Dit zijn de belangrijkste conclusies uit het jaarlijkse landelijke onderzoek naar de klanttevredenheid van reizigers in het openbaar vervoer, de ‘OV-Klantenbarometer 2015’.HTM vertaalt de stijgende waardering in klinkende munt voor de medewerkers, door ze eenmalig extra te belonen. Het bedrijf is de eerste en enige vervoerder in Nederland die de beloning van medewerkers koppelt aan de uitkomsten van dit onderzoek.

Het onderzoek laat een stijgende lijn zien in de beoordeling van reizigers van het Haagse openbaar vervoer. De score voor de HTM-stadsbus in 2015 steeg naar een 7,7 (7,5 in 2014). De reizigers waarderen het railvervoer van HTM ook hoger. Zo kreeg de stadstram een 7,4 (7,3 in 2014) en de lightrail RandstadRail 3 en 4 een 7,5 (7,4 in 2014). Algemeen directeur Jaap Bierman van HTM over de stijgende resultaten: “Ik ben trots op alle medewerkers van HTM. Dankzij hun inzet zijn onze klanten meer tevreden over onze dienstverlening. Dit draagt bij aan ons doel om meer en meer tevreden reizigers te winnen. Dit resultaat bewijst dat HTM de juiste partij is voor het in de wacht slepen van de concessie voor het railvervoer in de Haagse regio, waarover medio 2016 een besluit valt.“

Verder verbeteren
De ‘OV-Klantenbarometer’ richt zich op factoren als algemene waardering, zitplaats, netheid, informatie, tarief, frequentie en sociale veiligheid in het OV. Bierman is verheugd over de resultaten, maar wil verder verbeteren. “We zijn er nog niet. Als reiziger wil je bijvoorbeeld direct weten waar je aan toe bent als er een verstoring is. We investeerden in het verbeteren van onze reisinformatie bij verstoringen en dat leidde tot een stijging van de tevredenheid daarover. Maar dat kan beter en daar gaan we in 2016 verder mee aan de slag.”

Het volledige onderzoek is hier te downloaden: Resultaten OV Klantenbarometer 2015
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 16 DECEMBER 2017

 - AD: Haagse regio draait op voor miljoenenstrop Hoekse Lijn - 4 reacties

 - Buschauffeur mishandeld omdat passagier niet cash kan betalen - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 15 DECEMBER 2017

 - Rover-Den Haag wil bus 25 naar Centraal Station - 11 reacties

 - Partij voor de Dieren wil vervuilende scooters weren uit de stad - 1 reactieGelezen: 1682 keer.