Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 11-12-2017, 20:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 22 april 2016 om 16:05 uur. 

Nieuwe fase aanleg tracé tram 1 Westlandseweg Delft

DELFT - Maandag 25 april gaat de nieuwe fase in voor de aanleg van het tramtracé op de Westlandseweg. In deze nieuwe fase maakt het doorgaand verkeer gebruik van de fietsstraat waarmee de parkeerplaatsen en de aansluiting van de Fabrieksstraat op de Westlandseweg tijdelijk komen te vervallen.Bereikbaarheid en parkeren
Voor de aanleg van het definitieve tramtracé wordt steeds op een ander deel gewerkt, waardoor het verkeer steeds op een andere manier langs de werkzaamheden wordt geleid. In deze fase, die naar verwachting tot begin juni duurt, schuift het doorgaande verkeer komende vanaf de Papsouwselaan, op naar de huidige fietsstraat. Autoverkeer en fietsers worden door middel van een barrier van elkaar gescheiden. Door deze ligging van rijbaan/fietspad vervallen de parkeerplaatsen en is het niet meer mogelijk om vanuit de Fabrieksstraat de Westlandseweg op te rijden en omgekeerd.

Parkeren
Vergunninghouders met een parkeervergunning Z (bewoners-, bedrijven-, bezoekersvergunning) kunnen gebruikmaken van het parkeerterrein bij Aldi. Daarnaast kunnen betalende bezoekers gebruikmaken van het parkeerterrein bij Aldi en het Nijverheidsplein.

De parkeerplaatsen op de ventweg van de Westlandseweg komen weer terug wanneer de openbare ruimte definitief wordt ingericht. Dat gebeurt vanaf de zomer. Voordat de werkzaamheden starten, ontvangt u hierover nadere informatie.

Informatieavond – dinsdag 24 mei
Op dinsdag 24 mei organiseren we een informatieavond over de vervolgwerkzaamheden en de definitieve openbare inrichting op de Westlandseweg. De informatieavond wordt gehouden in Loods015, Nijverheidsstraat 7.

19.15 uur Inloop
19.30 uur Presentatie
20.15 uur Vragen
21.00 uur Einde

Doorkijk werkzaamheden
De aanleg van de definitieve tramrails gebeurt in fases. Nadat in juni de tramrails op de definitieve plek liggen, wordt de Prinses Irenetunnel verder gesloopt en wordt de openbare ruimte definitief ingericht.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 11 DECEMBER 2017

 - Alle trams, behalve lijn 12, en bussen rijden weer normale route - 18 reacties

 - Partij voor de Dieren op de bres voor de Koekamp - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 10 DECEMBER 2017

 - Geen Tourist Tram in de kerstvakantie - 3 reacties

 - Scooterrijder botst tegen zijkant van tram 17 (5043) - 4 reactiesGelezen: 1894 keer.