Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 11-12-2017, 20:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 10 mei 2016 om 17:07 uur. 

HTM schakelt iLost in om gevonden voorwerpen terug te bezorgen

DEN HAAG - Het in lost and found gespecialiseerde internetbedrijf iLost gaat openbaar vervoerbedrijf HTM uit Den Haag helpen verloren voorwerpen terug te bezorgen. iLost digitaliseert de voorwerpen en maakt ze via het eigen, unieke zoeksysteem vindbaar. Naast de opslag van het voorwerp zorgt iLost voor verzending aan de rechtmatige eigenaar.Jaarlijks blijven enkele duizenden voorwerpen achter in trams en bussen van HTM. Helaas komt slechts een op de tien terug bij de eigenaar. Met de inzet van iLost verwacht HTM dit te verhogen naar 35%. Reizigers kunnen met een paar eenvoudige stappen hun verloren voorwerp zoeken op een speciale website van iLost. Deze pagina is te vinden via www.htm.nl en www.ilost.nl. Aan de hand van een aantal vragen over onder meer het voorwerp en de plek waar het is verloren wordt vastgesteld of iemand de rechtmatige eigenaar is. Het gevonden voorwerp kan in de meeste gevallen al de volgende dag worden bezorgd. Het vervoerbedrijf rekent vier euro voor de administratiekosten; de verzendkosten zijn voor rekening van HTM.

Volgens Hanneke Stegweg van iLost zet HTM met de samenwerking een belangrijke stap: “Verloren voorwerpen zijn traditioneel een groot probleem in het openbaar vervoer. Het gaat in deze branche vaak om zeer veel items waarvan de eigenaar niet meer wordt gevonden. Dat is voor zowel de reiziger als het bedrijf heel vervelend. Door de afhandeling van verloren voorwerpen geheel uit te besteden laat HTM zien hoe belangrijk de service en klantgerichtheid voor het bedrijf is. De echte winst is voor de reiziger, voor wie de kans op het terugvinden van een dierbaar of belangrijk voorwerp dankzij ons platform meer dan drie keer groter wordt.” Volgens Stegweg past de samenwerking met HTM in een trend: “Wij worden steeds vaker benaderd door vervoerbedrijven en luchthavens om mee te denken over gevonden en achtergebleven voorwerpen. Klanttevredenheid en service worden voor de sector steeds belangrijker. De slimme oplossing voor verloren en gevonden voorwerpen van iLost geeft organisaties en bedrijven de mogelijkheid om hun klanten deze service te bieden.”

Naast HTM zijn onder meer Keukenhof, Van der Valk Hotels, het Rijksmuseum, Walibi, diverse gemeenten, Pathé, RAI Amsterdam en autoverhuurder Hertz aangesloten bij iLost, het grootste platform voor gevonden voorwerpen in Europa. iLost verwacht dit jaar nog een aantal andere vervoerbedrijven aan te sluiten.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 11 DECEMBER 2017

 - Alle trams, behalve lijn 12, en bussen rijden weer normale route - 18 reacties

 - Partij voor de Dieren op de bres voor de Koekamp - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 10 DECEMBER 2017

 - Geen Tourist Tram in de kerstvakantie - 3 reacties

 - Scooterrijder botst tegen zijkant van tram 17 (5043) - 4 reactiesGelezen: 1579 keer.