Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 11-12-2017, 20:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst woensdag 8 juni 2016 om 15:19 uur. 

Dag en nacht doorwerken tijdens inkorting route tram 1

DELFT - Door werkzaamheden op de kruising Westlandseweg/ Krakeelpolderweg rijdt tram 1 tijdelijk van Scheveningen naar halte `s Gravenmade in Rijswijk. HTM zet bussen in tussen Rijswijk en Delft Tanthof. Deze maatregel duurt van zaterdag 11 tot en met zondag 19 juni.

Tijdens de buitendienststelling van de tram wordt er gewerkt aan het definitieve tramtracé. Om alle werkzaamheden uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk dat er dag en nacht wordt doorgewerkt. De werkzaamheden starten in de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 juni 02.00 uur en duren tot maandagochtend 20 juni 05.00 uur.

Werkzaamheden zijn onder meer het opbreken van het bestaande spoor en het asfalt, het verdichten van de ondergrond, het aanbrengen van sporen, fundering en asfalt en het plaatsen van bovenleidingmasten. De werkzaamheden die de meeste overlast geven (geluid en trillingen) zijn het frezen van asfalt en het verdichten van de ondergrond.

Op de Westvest wordt gewerkt aan de bestaande tramrails en worden de eerste werkzaamheden uitgevoerd voor de aanleg van het keerspoor. Op de Westlandseweg wordt het nieuwe tramtracé aangelegd. Na de buitendienststelling rijdt de tram op de definitieve plek in het midden van de Westlandseweg. Daarna kan worden gestart met de definitieve inrichting van de openbare ruimte op de Westlandseweg.HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 11 DECEMBER 2017

 - Alle trams, behalve lijn 12, en bussen rijden weer normale route - 18 reacties

 - Partij voor de Dieren op de bres voor de Koekamp - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 10 DECEMBER 2017

 - Geen Tourist Tram in de kerstvakantie - 3 reacties

 - Scooterrijder botst tegen zijkant van tram 17 (5043) - 4 reactiesGelezen: 1646 keer.