Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 16-12-2017, 20:29 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst woensdag 22 juni 2016 om 15:12 uur. 

Vreemde lucht in RandstadRail

Zoetermeer - Een voertuig van de RandstadRail is dinsdagmiddag op een zijspoor gezet, nadat er een vreemde lucht in het rijtuig werd geroken. Passagiers en de bestuurder hadden geklaagd over de lucht in het rijtuig.Om `het zekere voor het onzekere te nemen`, werd het voertuig in Den Haag ontruimd en op een doodlopend stuk spoor aan de Engelandlaan in Zoetermeer gezet.

Op de Engelandlaan werd door de specialisten van de `gevaarlijke stoffen eenheid` (GSE) en de `adviseur gevaarlijke stoffen` (AGS) een onderzoek ingesteld naar de bron van de lucht. Net bij aanvang van het onderzoek werd er een tweede melding gedaan van een vreemde lucht in een ander; tweede rijtuig. Dit rijtuig werd ook verplaatst naar het stukje spoor aan de Engelandlaan. In dit voertuig waren de passagiers al eerder uitgestapt en was daarom op het moment leeg.

Om beide bestuurders te controleren werden twee ambulances ter plaatse gestuurd. Uiteindelijk zijn beide heren onderzocht in de ambulance, maar niet vervoerd naar het ziekenhuis.

In één van de rijtuigen werd een flesje met een onbekende, vermoedelijk zure, vloeistof aangetroffen, wat mogelijk de bron van de vreemde lucht was. Het flesje en de inhoud zijn onderzocht. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident. Zij vragen mensen die mogelijk iets relevants hebben gezien, contact op te nemen met 0900-8844. Ook zullen de camerabeelden van de betreffende voertuigen worden veiliggesteld.

Kijk voor meer foto`s en een video op www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/30-ogs/25438-vreemde-lucht-in-de-randstadrail.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 16 DECEMBER 2017

 - AD: Haagse regio draait op voor miljoenenstrop Hoekse Lijn - 4 reacties

 - Buschauffeur mishandeld omdat passagier niet cash kan betalen - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 15 DECEMBER 2017

 - Rover-Den Haag wil bus 25 naar Centraal Station - 11 reacties

 - Partij voor de Dieren wil vervuilende scooters weren uit de stad - 1 reactieGelezen: 1565 keer.