Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 22-1-2018, 20:52 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst maandag 27 juni 2016 om 14:27 uur. 

Feyenoord en RET continueren samenwerking

ROTTERDAM - Ook de komende drie jaar kunnen Feyenoord-supporters van drie uur voor tot drie uur na thuiswedstrijden van Feyenoord, ‘gratis’ reizen met alle bussen en trams van de RET, op vertoon van hun wedstrijdkaart.


Om reizigers te informeren over de samenwerking tussen Feyenoord en de RET werden reizigers van tramlijn 23 vandaag verrast met het uitdelen van OV-chipkaarthoesjes van Feyenoord en RET.

Dit is een van de afspraken uit het nieuwe samenwerkingscontract dat de club en de Rotterdamse vervoerder vandaag in de Boardroom van De Kuip ondertekenden. Met de verbintenis wordt de samenwerking tussen Feyenoord en de RET met drie jaar gecontinueerd.

Mark Koevermans, commercieel directeur Feyenoord: ‘Deze overeenkomst is goed voor zowel de club als voor de supporters, die zodoende ook de komende jaren op wedstrijddagen gratis met de bus en tram naar De Kuip kunnen reizen. We hopen dat veel Feyenoorders gebruik blijven en gaan maken van deze aantrekkelijke regeling.’ Pedro Peters, algemeen directeur RET is dik tevreden: ‘Bij thuiswedstrijden van Feyenoord brengen we zo’n 10.000 supporters van en naar de Kuip. De samenwerking, die in 2013 is gestart en nu wordt gecontinueerd, werpt zijn vruchten af.’

Voetbalvervoer
Bij thuiswedstrijden van Feyenoord reizen zo’n tienduizend supporters per tram van en naar De Kuip. Sinds de overeenkomst tussen Feyenoord en de RET in maart 2013 kan dit op wedstrijddagen (van drie uur voor aanvang tot drie uur na afloop van de wedstrijd) ‘gratis’, op vertoon van een wedstrijdkaart. Supporters kunnen op wedstrijddagen behalve van tramlijn 23 (Rotterdam Centraal – Beverwaard) ook gebruik maken van lijn 12 (Rotterdam Centraal – Stadion Feijenoord).


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 22 JANUARI 2018

 - De automatisch rijdende trein komt eraan - 1 reactie

 - VDL Bus & Coach wint aanbesteding elektrische bussen Stadtwerke Osnabrück - 2 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 21 JANUARI 2018

 - AD: Nachtmetro stoort Spijkenissers in hun slaapGelezen: 1353 keer.