Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 11-12-2017, 20:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 5 juli 2016 om 13:17 uur. 

Zoetermeer vernieuwt toegang Mandelabrug

ZOETERMEER - De gemeente Zoetermeer gaat het komend half jaar de toegang van de Mandelabrug aan beide zijden van de brug vernieuwen. De zijden hebben straks twee roltrappen met in het midden een nieuwe lift. De huidige roltrappen zijn aan het einde van hun levensduur.Vooral mensen die minder goed ter been zijn en de lift gebruiken kunnen straks gemakkelijker de perrons en de wijk Rokkeveen bereiken. De totale werkzaamheden duren tot voorjaar 2017. Marc Rosier (wethouder openbaar gebied & project Entree Zoetermeer): `Ik ben blij dat de Mandelabrug veel beter toegankelijk wordt. Dit is het een begin van het zichtbaar vernieuwen van de brug en het gehele A12-gebied. De brug en het gebied zullen de komende tijd onherkenbaar moeten veranderen.`

Twee weekends
Het eerste deel van de werkzaamheden bestaat uit werkzaamheden aan de roltrappen. Tijdens twee achtereenvolgende weekends in juli is de Mandelabrug daarom beperkt toegankelijk. Beide weekends zijn er verkeersregelaars op de Mandelabrug aanwezig om reizigers de weg te wijzen. Komend najaar worden de liften aangebracht.

Planning
Wanneer: vrijdag 15 juli (19.00 uur) tot maandag 18 juli (6.00 uur)
Wat: werkzaamheden roltrappen aan de zijde Rokkeveen.
Gevolgen: de roltrappen aan de zijde van Rokkeveen zijn tijdens het weekend buiten gebruik. De liften en de buitentrap kunnen wel worden gebruikt. De werkzaamheden staan op borden aangegeven.

Wanneer: vrijdag 29 juli (19.00 uur) tot maandag 1 augustus (6.00 uur)
Wat: werkzaamheden roltrappen aan de zijde Driemanspolder.
Gevolgen: de roltrappen aan de zijde Driemanspolder zijn buiten gebruik. De liften en buitentrap kunnen wel worden gebruikt.

Entree van de stad
Het gebied langs de A12, station Zoetermeer en de Mandelabrug is dé entree van de stad. Via dit knooppunt van bedrijvigheid passeren dagelijks ruim 200.000 auto`s Zoetermeer en gebruiken elke dag 6000 passanten de brug. Gemeente, ondernemers en inwoners willen de kansen van het gebied benutten. Samen werken ze aan vernieuwingen en creatieve projecten.HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 11 DECEMBER 2017

 - Alle trams, behalve lijn 12, en bussen rijden weer normale route - 18 reacties

 - Partij voor de Dieren op de bres voor de Koekamp - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 10 DECEMBER 2017

 - Geen Tourist Tram in de kerstvakantie - 3 reacties

 - Scooterrijder botst tegen zijkant van tram 17 (5043) - 4 reactiesGelezen: 1403 keer.