Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 22-1-2018, 20:52 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst maandag 11 juli 2016 om 14:59 uur. 

VVD tevreden met oplossing voor herrie RandstadRail

ZOETERMEER - Eindelijk is het dan zover, een definitieve oplossing voor de herrie van de RandstadRail in Oosterheem. Jarenlange overlast en ergernis is hiermee eindelijk ten einde.Na een proef met geluiddempende materialen gaat er deze maand gestart worden met het aanpakken van het probleem over de gehele lengte van dit veelbesproken deel van het traject.

“Bewoners werden gek van de herrie, hadden slapeloze nachten en de kopjes rinkelden nog net niet van tafel. Omwonenden van het RandstadRail-viaduct in Oosterheem waren de jarenlange overlast van langsrijdende trams spuugzat”, aldus VVD woordvoerder Dick Faas. Uit metingen bleek, dat de geluidsoverlast ver boven de toegestane normen uitkwam. “Iets dat de VVD een doorn in het oog is geweest en een reden om te strijden voor een snelle en degelijke oplossing”.

Eind vorig jaar kreeg de gemeente eindelijk steun van de Metropoolregio Rotterdam -Den Haag om iets aan de geluidsoverlast te gaan doen, tot opluchting van de VVD, die er toen voor pleitte om de gemeente meteen aan het werk te zetten. Na maanden van testen met geluidswerende materialen en opstellingen, kan nu eindelijk worden begonnen met het uitrollen van de definitieve oplossing. Als alles meezit, kunnen de omwonenden volgende maand al van de welverdiende rust genieten.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 22 JANUARI 2018

 - De automatisch rijdende trein komt eraan - 1 reactie

 - VDL Bus & Coach wint aanbesteding elektrische bussen Stadtwerke Osnabrück - 2 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 21 JANUARI 2018

 - AD: Nachtmetro stoort Spijkenissers in hun slaapGelezen: 1454 keer.