Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 17-12-2017, 13:59 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 19 juli 2016 om 12:22 uur. 

Met de sprinttram naar Olympic Experience

DEN HAAG - Tegelijk met de Olympische Spelen vindt de Olympic Experience plaats. Van 6 tot en met 21 augustus verandert het sportstrand van Den Haag in een Olympisch Rio waar sportfans in een ultieme sportomgeving kunnen sporten, sport kijken en sport beleven.HTM en NS hebben in samenwerking met de Olympic Experience besloten combinatietickets aan te bieden om dit unieke sportevenement voor heel Nederland bereikbaar te maken. Vier trams van HTM zijn ludiek aangekleed als sprinttram waarmee het lijkt alsof alle reizigers een sprintje trekken naar Scheveningen op de tramlijnen 1, 9 en 11. De trams rijden vanaf heden door Den Haag.

De Olympic Experience is tijdens de Spelen de officiële thuisbasis van TeamNL. Bezoekers kunnen er op levensgrote schermen live wedstrijden kijken en TeamNL aanmoedigen. Samen met maar liefst 28 sportbonden worden op het terrein van 40.000 m2 activiteiten georganiseerd waar jong en oud zelf uiteenlopende sporten kunnen beoefenen. Winnaars van Olympische medailles bij vorige Spelen komen langs en elke dag is er volop entertainment met onder andere liveoptredens van grote Nederlandse artiesten.

Gezien de verwachte drukte wordt bezoekers aangeraden met het openbaar vervoer naar de Olympic Experience in Den Haag te komen.

Combinatieticket trein-tram-entree
Met het combinatieticket kun je vanuit heel Nederland met trein, plus tram naar de Olympic Experience. Inclusief entree kost dit €23 euro. Voor kinderen is dit €10,-. Deze tickets zijn verkrijgbaar in de Spoordeelwinkel via de link: www.spoordeelwinkel.nl/product/olympisch-event.

De ticketverkoop voor de Olympic Experience is al in volle gang. Kaarten zijn te koop via www.olympicexperience.nl. Volg Olympic Experience op Facebook, Twitter en Instagram via #olympicexperience en @OE_denhaag.HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 17 DECEMBER 2017

 - Feest in Amsterdam-Zuidoost om behoud van Metrolijn 53

 - Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 16 DECEMBER 2017

 - AD: Haagse regio draait op voor miljoenenstrop Hoekse Lijn - 7 reacties

 - Buschauffeur mishandeld omdat passagier niet cash kan betalen - 4 reactiesGelezen: 1788 keer.