Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 11-12-2017, 20:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst maandag 8 augustus 2016 om 16:08 uur. 

Extra trams en bussen Vuurwerkfestival Scheveningen

DEN HAAG - Vuurwerkfestival Scheveningen is één van de meest spectaculaire evenementen van Nederland. Twee weekenden lang presenteren verschillende landen magnifieke vuurwerkshows voor de kust van Den Haag. Op 12, 13, 19 en 20 augustus 2016 zijn er elke avond twee shows te bewonderen vanaf het strand en de boulevard.HTM zet extra bussen en trams in voor zowel de heen- als de terugreis.

Heenreis
Op tram 1 en 9 rijden meer trams om reizigers naar Scheveningen te brengen. Op bus 21, 22 en 23 rijden meer bussen om reizigers naar Scheveningen te brengen.

Bij het Servicepunt Centraal Station en Hollands Spoor is een evenementenkaartje te koop. Dit kaartje is een dagkaart voor de dag van het evenement en brengt je naar het Vuurwerkfestival en weer terug. Het kaartje kost 4 euro. Het evenementenkaartje is vanaf 17.00 uur ook te koop op de halten van het Centraal Station en Hollands Spoor in de richting van Scheveningen. Op de halte zet HTM het kaartje als je wilt op je OV-chipkaart je betaalt dan met het tegoed op je OV-chipkaart.

Terugreis
De laatste reguliere trams en bussen vanaf het Kurhaus vertrekken rond 24 uur. HTM zet extra trams en bussen in. Stap in bij de halte Kurhaus hier stoppen alle trams en bussen. Als je een halte verderop instapt kan een volle tram of bus aan je voorbij gaan.

De halte Zwarte Pad is afgesloten na 21.30 uur zodat er lege trams en bussen bij de halte Kurhaus aankomen. De trams vertrekken van de reguliere halte Kurhaus, kijk goed of je in tram 1 of 9 stapt. Tram 1 stopt niet meer bij de halte Centraal Station, maar rijdt via het Centrum naar Station Hollands Spoor. Tram 9 stopt wel bij beide stations.

De bussen vertrekken vanaf 21.00 uur vanaf de extra halte Kurhaus die ligt voor het Casino. De eerste bussen staan klaar op het Gevers Deynootplein om zo snel bij de halte Kurhaus te komen. De reguliere bushalte Kurhaus voor bus 21 en 23 vervalt na 21.00 uur.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 11 DECEMBER 2017

 - Alle trams, behalve lijn 12, en bussen rijden weer normale route - 18 reacties

 - Partij voor de Dieren op de bres voor de Koekamp - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 10 DECEMBER 2017

 - Geen Tourist Tram in de kerstvakantie - 3 reacties

 - Scooterrijder botst tegen zijkant van tram 17 (5043) - 4 reactiesGelezen: 1637 keer.