Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 16-1-2018, 15:21 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst donderdag 11 augustus 2016 om 12:17 uur. 

High tea tour per ouderwetse Engelse dubbeldekkerbus

DEN HAAG - De High tea tour van SP trips and events gaat zaterdag 29 oktober 2016 van start. Tijdens een 1,5 uur durende rondrit, met als begin en eindpunt de voorzijde van de Haagse Grote Kerk (St. Jacobskerk) aan de Torenstraat, kan men al rijdende genieten van een uitgebreide high tea.Stapt u aan boord van een van de Engelse dubbeldekkers uit vervlogen tijden, en laat u zich meevoeren langs verschillende bezienswaardigheden zoals het Gemeentemuseum/Museon, Vredespaleis, Scheveningse havens, het Kurhaus en uiteraard mag een zicht op zee niet ontbreken.

Tijdens de rit kunt u genieten van diverse lekkernijen zoals, petitfours, vruchtenschelpen, brownies, typisch Engelse macarons, carrot-cake, bonbons en verschillende soorten wraps en cupcakes, vers aangeleverd door banketbakker Borsboom. Natuurlijk kunt u de gehele rit genieten van diverse soorten thee, zoals Earl Grey, Rooibos, green tea, lemon en verse muntthee. Daarnaast staat er voor u een flesje mineraalwater op tafel.

Thee drinken in een rijdende dubbeldekker, kan dat? Jazeker! SP trips and events heeft dit plan tevoren uitvoerig getest in verschillende voertuigen, onder diverse omstandigheden. Om er zeker van te zijn dat alles op zijn plek blijft staan en warme dranken niet zomaar op schoot belanden, is de tafel naast het gebruikelijke kleed, voorzien van anti-slip en worden warme dranken in speciale bekers met makkelijk afneembaar deksel geserveerd.

Het idee is niet helemaal nieuw... Het grote voorbeeld rijdt al jaren zonder problemen rond in het centrum van Londen onder The Afternoon Tea Bus Tour van de BB Bakery.

Naast de gewone high tea, zal er tijdens de rit op zaterdag 26 november live jazz-muziek ten gehore worden gebracht om zo de beleving compleet te maken. Een 2-koppige band (saxofoon en gitaar) zal zowel boven als beneden de zoete tonen spelen en u zo in vervoering brengen. Daarnaast staat er op zaterdag 24 december 2016 een bijzondere kerstrit op het programma, compleet met kerstversiering en gepaste muziek.

De bussen zijn toegankelijk voor minder validen. Er is beperkt ruimte voor rollators. Reserveren kan op www.sptripsandevents.nl/reserveren.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 16 JANUARI 2018

 - Omroep West: Sporen tramlijn 1 worden vanaf september aangepakt - 1 reactie

 - Automobiliste rijdt over het tramspoor op de Oude Haagweg

 - Minder werkdruk en meer loon voor werknemers streekvervoer


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 15 JANUARI 2018

 - Kinderdagkaart voor €1,50 en prijzen winnen voor de hele klas - 5 reacties

 - CNV: Provincie Utrecht moet meer doen aan veiligheid OV - 1 reactieGelezen: 2025 keer.