Home
Email/contactpagina          HTMfoto op Social Media                  
   
Welkom  
 bezoeker
Persoonlijk welkom?
   
 
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 18-2-2018, 20:58 uur.

   
  deze pagina toont het toekomstige uiterlijk van HTMfoto/HonderdprocentHaags    
 

 
   

HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst maandag 15 augustus 2016 om 15:19 uur. 

Nieuwe stadstram op lijn 9 tussen Vrederust en Madurodam
Einde zomerdienstregeling

DEN HAAG - Vanaf maandag 22 augustus rijden de bussen en trams van HTM weer volgens de jaardienstregeling. Alle trams en bussen krijgen nieuwe vertrektijden. De introductie van de nieuwe stadstram van HTM verloopt voorspoedig. Na tram 2 (november 2015), tram 11 (maart 2016) en 17 (mei 2016) volgt vanaf 22 augustus tram 9 tussen Vrederust en Madurodam.
Op dat deel worden de rood-beige trams vervangen door de nieuwe stadstram. Vanaf 22 augustus 2016 kunnen nog meer reizigers die gebruik maken van (elektrische) rolstoel, scootmobiel, rollator, looprek en kinderwagen gemakkelijk met de tram reizen in de Haagse regio.

Bus 69 in plaats van tram 9 tussen Madurodam en Scheveningen Noorderstrand
Om rails en halten geschikt te maken voor de nieuwe stadstram is aanpassing van het traject van tram 9 tussen Madurodam en Scheveningen Noorderstrand noodzakelijk. De werkzaamheden beginnen op 22 augustus en duren tot begin december 2016. Reizigers kunnen gebruik maken van bus 69 en bij halte Madurodam overstappen op tram 9.

Tram 5 en 15: omleiding t/m 26 augustus
Naast de bestaande omleiding bij de Haagweg/Rijswijkseweg, rijdt tram 15 in het centrum van Den Haag een kleine omleiding. Tussen 22 augustus en 27 augustus stopt tram 15 niet bij halte Kalvermarkt/Stadhuis. De tram rijdt van halte Bierkade via de halte CS/Schedeldoekshaven weer terug naar Nootdorp.

Bus 25 en tram 6: vanaf 22 augustus weer normale route
Vanwege de spoorwerkzaamheden Prinsegracht/Brouwersgracht rijden bus 25 en tram 6 tot en met 21 augustus een omleidingsroute. Vanaf 22 augustus rijdt bus 25 weer de gebruikelijke route naar Grote Markt en tram 6 weer via de tramtunnel. De spoorwerkzaamheden op Prinsegracht/Brouwersgracht en het aanbrengen van een nieuwe verkeersinstallatie door de gemeente Den Haag duren tot 23 september.

Tram 54
Metrolijn E (RandstadRail) van RET rijdt vanaf 22 augustus weer naar station Den Haag Centraal. Pendeltram 54 was speciaal ingezet voor reizigers van RET tussen Laan van NOI en Den Haag Centraal en zal vanaf 22 augustus niet meer worden ingezet.

Reizigersinformatie
HTM informeert de reizigers via onder andere omroepberichten in de tram, informatieborden op de halte, website en Twitter. Tijdelijk worden extra serviceteams ingezet om reizigers te informeren. Wij adviseren reizigers vooraf hun reis te plannen via www.htm.nl of gebruik te maken van de HTM App. Bellen met het HTM Contactcentrum kan ook op werkdagen tussen 7.00 uur en 22.00 uur via 0900-4864636 (lokaal tarief).
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 18 FEBRUARI 2018

 - Inwoners Leidschendam-Voorburg vaker met RandstadRail, tram en bus

 - Zuid-Holland “best bereikbare provincie van Europa” - 1 reactie

 - Start Top Academie RET-CSU


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 17 FEBRUARI 2018

 - Proef nachtbus tussen Zoetermeer en Leiden succesvol - 1 reactie

 - allGo gaat eerst proefrijden met nieuwe elektrische bussen in Almere - 3 reactiesGelezen: 2523 keer.Er zijn op dit moment 9 bezoekers.
(gebaseerd op bezoekers die de laatste 5 minuten een pagina hebben bekeken)


- Den Haag


- Scheveningen


- Loosduinen


- Toen & Nu


- Waar de trams zijn verdwenen

- Bus


- Tram


- RandstadRail


- Meer HTM


- (Oud) Collega`s


- Soms gaat het fout


- Foto`s uit het archief van HTM

- Het 100-dagen Nieuwsarchief


- HTM in het nieuws


- Waar is deze foto genomen?

- Wat is nieuw?


- Links


- Webmaster


Home


Email/contactpagina


HTMfoto op Social Media

facebook 


twitter 


YouTube 
Trambestuurders zijn stuurloos, anders waren ze wel buschauffeur geworden,
buschauffeurs sporen niet, anders waren zij wel trambestuurder geworden!