Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 19-1-2018, 14:38 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zaterdag 20 augustus 2016 om 16:14 uur, bron: www.facebook.com/basiseenheid.overtoomsesluis/

Het zijn soms de kleine dingen die een mens gelukkig maken

AMSTERDAM - Vrijdag zagen twee agenten van Politie Amsterdam Overtoomse Sluis tijdens het surveilleren een man op leeftijd strompelend over de Hoofdweg. De oude man probeerde de tram te halen die nog stil stond bij de halte.De oude man deed een verwoede poging om bij de tram te komen ondanks dat hij slecht ter been was. De agenten stonden achter de tram stil en aanschouwde het tafereel.

De agenten zagen dat de oude man, na zijn verwoede poging, eindelijk de tram bereikte. De oude man drukte nog op het knopje om de deuren te openen maar het was te laat en de tram vervolgde langzaam zijn weg. De agenten zagen dat de passagiers in de tram probeerde om de bestuurder er op te attenderen, maar dit mocht niet meer baten. Een aantal meter verder moest de tram stoppen voor het verkeerslicht maar de man bleef voor gesloten deuren staan.

De agenten hadden het met de oude man te doen en begaven zich direct naar de man. Ze opende het raam en riepen: "Meneer stapt u maar even bij ons in de politieauto, wij brengen u wel even naar de volgende halte".

De man begon te glimlachen en maakte gretig gebruik van het aanbod. In de korte rit spraken de agenten met de oude man. De oude man vertelde dat hij onderweg was naar zijn vrouw die in het ziekenhuis lag vanwege een hartoperatie. De agenten brachten de oude man weg waarvoor hij erg dankbaar was. De oude man heeft dan ook de agenten bedankt.
Het zijn soms de kleine dingen die een mens gelukkig maken.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 19 JANUARI 2018

 - Trams binnenkort weer langs voorzijde Station Hollands Spoor

 - Groep de Mos wil meer gratis parkeerplekken op Kijkduin


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 18 JANUARI 2018

 - Geen trams, bussen en treinen door storm - 12 reactiesGelezen: 1808 keer.