Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 17-12-2017, 13:59 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 28 oktober 2016 om 14:04 uur. 

Balen op de tramrails

Voorburg - De bestuurder van een tractor heeft letterlijk en figuurlijk teveel hooi op zijn vork eh.. tractor genomen. De bestuurder wilde vanuit de Vliettunnel rechtsaf richting de Noordsingel rijden toen de kar in de bocht omsloeg. De balen hooi, bij elkaar zo`n 4000 kilo, belandden op de weg.De Noordsingel was daardoor niet toegankelijk voor het verkeer vanuit Voorburg en verkeer dat vanuit de Vliettunnel rechtsaf de Noordsingel op wilde. Doordat de tractor gedeeltelijk op het tramspoor tot stilstand kwam, was tram 19 bovendien in de richting Delft Noord gestremd.

De VOA is ter plaatse gekomen om de technische staat van de aanhanger en de tractor vast te leggen. Zij hebben bovendien een baal hooi meegenomen om te wegen.

Een bergingsbedrijf heeft de hooibalen opgeruimd en de weg weer vrij gemaakt. Tijdens het overladen van de balen in de haakarmbak zijn ze geteld, zodat achteraf bepaald kan worden hoeveel gewicht er op de aanhanger lag. De bestuurder van de tractor krijgt vermoedelijk een proces verbaal, en zal moeten opdraaien voor de kosten van het bergen.

Er lijkt op het eerste gezicht niet direct sprake van extreme overbelading, maar waarschijnlijk is het gewicht wel teveel geweest voor de aanhanger in de huidige technische staat.

Kijk voor meer foto`s en een video op www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/32-ongevallen/26159-balen-op-het-hraniceplein-in-voorburg
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 17 DECEMBER 2017

 - Feest in Amsterdam-Zuidoost om behoud van Metrolijn 53

 - Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 16 DECEMBER 2017

 - AD: Haagse regio draait op voor miljoenenstrop Hoekse Lijn - 7 reacties

 - Buschauffeur mishandeld omdat passagier niet cash kan betalen - 4 reactiesGelezen: 1456 keer.