Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 17-12-2017, 13:59 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 22 november 2016 om 14:39 uur. 

Woensdag opening Decathlon Grote Marktstraat

DEN HAAG - Decathlon Den Haag opent op woensdag 23 november zijn deuren. De laatste paar maanden is het voormalige pand van de V&D aan de Grote Marktstraat flink verbouwd.De Franse sportwinkelketen is de eerste nieuwe bewoner van het pand tegenover de Bijenkorf en HEMA. De kelder en een deel van de begane grond zullen gebruikt gaan worden. Tijdens de openingsdag vinden er tal van sportactiviteiten plaats bij de nieuwe Decathlon.

Openingsdag
Op woensdag 23 november om 12:00 wordt de nieuwe sportwinkel aan de Grote Marktstraat feestelijk geopend en kunnen alle sportliefhebbers hun slag slaan. De opening wordt gedaan door Sander Ton, vestigingsdirecteur Decathlon Den Haag, en Karsten Klein, wethouder Stedelijke Economie. Om sporten te promoten vinden er allerlei sportactiviteiten plaats waar jonge en oude, beginnende en ervaren sporters aan mogen deelnemen. Deze activiteiten zijn om 17:00 afgelopen en om 20:00 sluit de winkel af na de eerste dag in Den Haag.

Programma
12:00 uur Officiële openingsceremonie door Sander Ton en Karsten Klein
13:00 - 17:00 uur Sportactiviteiten
16:00 - 17:00 uur Sportuur met ADO Den Haag

Decathlon
Decathlon is van oorsprong een Franse sportwinkel met meer dan 1000 vestigingen wereldwijd. De vestiging in de Grote Marktstraat in Den Haag wordt de negende Decathlon in Nederland. De Decathlon heeft sportartikelen voor 65 verschillende sporten, waaronder voetbal, hardlopen, basketbal, surfen, yoga en karate. Aan zowel beginners als ervaren sporters is gedacht. De producten zijn van hoge kwaliteit voor een lage prijs, waarmee de winkel sporten voor iedereen toegankelijk wil maken. De merken van de producten die verkocht worden, zijn exclusief verkrijgbaar bij Decathlon. Bij een sollicitatie voor Decathlon is zelf actief een sport spelen een vereiste, dus als klant kun je ervan uitgaan dat je deskundig advies krijgt.

Het oude V&D pand
Toen de V&D begin 2016 failliet ging, werd er besloten een herontwikkelingstraject in te zetten. De ruimte zou efficiënter gebruikt moeten gaan worden en er zouden zich verschillende winkels moeten kunnen huisvesten. De eerste daarvan is dus Decathlon. Twee andere zijn ondertussen ook al bevestigd, waaronder La Place. De restaurantketen die eerder ook al in het pand zat, komt terug. Het is nog niet zeker of dat op dezelfde plek is, of dat er een andere locatie binnen het pand wordt gekozen. De andere bevestigde nieuwe bewoner van het voormalige V&D-pand is de winkelketen Hudson`s Bay. Dit bedrijf heeft zijn oorsprong in het Canada van de 17e eeuw, toen het nog handelde in bont. Nu, vier eeuwen later, is het één van de snelst groeiende warenhuizen ter wereld. Het aanbod van Hudson`s Bay bestaat onder andere uit kleding van bekende merken, make-up, interieur accessoires en sieraden.

Grote Marktstraat
De Grote Marktstraat is één van de belangrijkste winkelgebieden in het centrum van Den Haag. De winkelstraat loopt van de gezellige Grote Markt met z`n vele cafés tot het Spui waar je de VVV Den Haag en een grote Pathé bioscoop vindt. Een groot aantal warenhuizen is hier gevestigd in prachtige panden, zoals de Bijenkorf, Peek & Cloppenburg, Brits warenhuis Marks & Spencer en natuurlijk de nieuwe Passage. Zeven dagen per week kun je in de Grote Marktstraat winkelen, want de warenhuizen en winkels hier zijn elke dag geopend. Tijdens of na het shoppen kun je even bijkomen bij café-restaurant Rootz of op het gezellige terras van de Grote Markt. En dankzij de tramtunnel onder de Grote Marktstraat zijn de winkels gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 17 DECEMBER 2017

 - Feest in Amsterdam-Zuidoost om behoud van Metrolijn 53

 - Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 16 DECEMBER 2017

 - AD: Haagse regio draait op voor miljoenenstrop Hoekse Lijn - 7 reacties

 - Buschauffeur mishandeld omdat passagier niet cash kan betalen - 4 reactiesGelezen: 1529 keer.