Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 18-1-2018, 20:32 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 25 november 2016 om 14:34 uur. 

Buschauffeur zet lastige passagier af op politiebureau

Waalwijk - Een lastige passagier is door een buschauffeur naar het politiebureau gereden. De chauffeur zette de man met de lijnbus af. De verdachte (33) is aangehouden.De buschauffeur reed donderdagavond 24 november rond 23.00 uur over de Noorder-Allee richting Sprang-Capelle. Hij meldde aan de centrale van de busonderneming dat er een lastige persoon in de bus zat. Hij ging hem bij het politiebureau afzetten. De centrale belde de politie dat de bus er aan kwam. De agenten zagen de bus bij het bureau stoppen. De lastpost stapte uit de bus en wachtte voor het bureau op de agenten die aan kwamen lopen. De verdachte Amsterdammer nam een dreigende houding aan en liet weten het niet normaal te vinden dat hij door de chauffeur naar het politiebureau was gereden. Volgens hem was er niets aan de hand.

De agenten vroegen om zijn legitimatie maar dat wilde hij niet laten zien. De man probeerde te vluchten en gooide een blik bier naar één van de agenten. De politiemannen hebben de verdachte aangehouden voor belediging en bedreiging. Omdat hij zich verzette hebben de agenten hem moeten boeien en met gepast geweld aangehouden. De verdachte raakte hierbij licht gewond waarvoor hij later is behandeld in het ziekenhuis. Daarna is de man weer ingesloten op het politiebureau. Van hem werd een zakje met gebruikershoeveelheid wiet in beslag genomen.

Aangifte en getuigenverklaringen
De buschauffeur wilde eerst zijn rit afmaken en de andere passagiers afzetten. Hij doet op een later tijdstip aangifte van belediging en bedreiging. Van enkele medepassagiers zijn gegevens genoteerd voor getuigenverklaringen.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 18 JANUARI 2018

 - Geen trams, bussen en treinen door storm - 9 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 17 JANUARI 2018

 - Startstation E-lijn genomineerd voor Nieuwe Berlagevlag 2017 - 12 reacties

 - 50PLUS: Geef prioriteit aan betaalbaarheid OV

 - Staatssecretaris bekijkt mogelijkheden OV rond oudejaarsavond - 4 reactiesGelezen: 1176 keer.