Home
Email/contactpagina          HTMfoto op Social Media                  
   
Welkom  
 bezoeker
Persoonlijk welkom?
   
 
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 18-2-2018, 20:58 uur.

   
  deze pagina toont het toekomstige uiterlijk van HTMfoto/HonderdprocentHaags    
 

 
   

HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 29 november 2016 om 12:48 uur. 

HTM wint Blije Reizigersprijs 2016
In tram of bus verloren spullen snel terug bij eigenaar

DEN HAAG - Het Haagse openbaar vervoerbedrijf HTM heeft de Blije Reizigersprijs 2016 gewonnen met een oplossing die in de tram of bus verloren spullen snel terugbezorgt bij de eigenaar. Dit is een landelijke verkiezing van reizigers waarbij ruim tweeduizend unieke kiezers hun stem uitbrachten.De prijs wordt jaarlijks door de onafhankelijke organisatie Railforum uitgereikt voor de beste verbeteringen in het openbaar vervoer ter verhoging van het reisplezier.

HTM vindt gemiddeld zesduizend voorwerpen per jaar. Vaak zijn dat tassen, brillen en knuffels van onze kleinste reizigers. Maar er zijn ook bijzondere vondsten. Zoals een fiets, een pak Staatsloten en zelfs een kunstbeen. Als eerste openbaar vervoerbedrijf in Nederland gebruikte HTM een slimme combinatie van internet en logistiek om gevonden voorwerpen snel terug te vinden en te bezorgen bij de eigenaar. De reiziger heeft hierbij zelf de regie over het terugvinden van zijn voorwerp. Hij kan 24/7 online zien of het verloren voorwerp is teruggevonden. Dit gebeurt in drie eenvoudige stappen via de website www.htm.nl. Na een match tussen het voorwerp, de eigenaar en het eigendomsbewijs bezorgt HTM het verloren voorwerp zonder verzendkosten bij de eigenaar thuis. Die betaalt alleen een klein bedrag van vier euro administratiekosten.

Algemeen directeur Jaap Bierman van HTM: “We hechten veel waarde aan deze prijs omdat het een echte reizigersprijs is. Het snel terugbezorgen van verloren voorwerpen van onze reizigers heeft bij HTM een hoge prioriteit. Met deze werkwijze verdrievoudigen we voor de reiziger de kans op het terugkrijgen van zijn verloren voorwerp. Het is glashelder dat onze reizigers dit waarderen en daar zijn we trots op!”

HTM hield een pilot van een half jaar met het internetbedrijf iLost, specialist op het gebied van het terugbezorgen van gevonden voorwerpen. Deze prijs stimuleert HTM in het lopende onderzoek voor een uitbreiding van de serviceverlening aan reizigers met deze innovatieve oplossing.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 18 FEBRUARI 2018

 - Inwoners Leidschendam-Voorburg vaker met RandstadRail, tram en bus

 - Zuid-Holland “best bereikbare provincie van Europa” - 1 reactie

 - Start Top Academie RET-CSU


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 17 FEBRUARI 2018

 - Proef nachtbus tussen Zoetermeer en Leiden succesvol - 1 reactie

 - allGo gaat eerst proefrijden met nieuwe elektrische bussen in Almere - 3 reactiesGelezen: 1201 keer.Er zijn op dit moment 9 bezoekers.
(gebaseerd op bezoekers die de laatste 5 minuten een pagina hebben bekeken)


- Den Haag


- Scheveningen


- Loosduinen


- Toen & Nu


- Waar de trams zijn verdwenen

- Bus


- Tram


- RandstadRail


- Meer HTM


- (Oud) Collega`s


- Soms gaat het fout


- Foto`s uit het archief van HTM

- Het 100-dagen Nieuwsarchief


- HTM in het nieuws


- Waar is deze foto genomen?

- Wat is nieuw?


- Links


- Webmaster


Home


Email/contactpagina


HTMfoto op Social Media

facebook 


twitter 


YouTube 
Trambestuurders zijn stuurloos, anders waren ze wel buschauffeur geworden,
buschauffeurs sporen niet, anders waren zij wel trambestuurder geworden!