Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 19-1-2018, 14:38 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst maandag 5 december 2016 om 15:34 uur. 

Groep de Mos: Auto van aso-diplomaat wegslepen!
Raadslid Dubbelaar: “Zet de bolides van wanbetalende aso-diplomaten maar op een parkeerterrein ver buiten het centrum!”

DEN HAAG - De lokale partij Groep de Mos is verbijsterd over het Telegraaf bericht dat diplomaten geen snelheidsboetes en parkeerbonnen krijgen opgestuurd. Ook blijkt dat alternatieve methodes om boetegeld te incasseren maar niet tot stand lijken te komen door onduidelijkheid van landelijke ministeries.Groep de Mos raadslid Dubbelaar: “Dat ambassadeurs bekeuringen slecht betalen is geen reden om dan maar geen bekeuring uit te schrijven. Dit is absoluut een verkeerd signaal. Aso-diplomaten moeten juist gewezen worden op hun asociale gedrag. Wij zien graag dat bij wanbetalende diplomaten, die geregistreerd staan op een zwarte lijst, de auto direct wordt weggesleept. Ze betalen dan wel hun bekeuring niet, met een ritje naar een parkeerterrein ver buiten het centrum om de auto op te halen, zal hun gedrag snel veranderen.

Publicatie wanbetalers
De gemeente Den Haag heeft alweer enige tijd geleden bekend gemaakt dat zij werkt aan een Haagse zwarte lijst van wanbetalende diplomaten. Deze lijst moest een aanvulling worden op het overzicht dat jaarlijks gepubliceerd wordt door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

“Deze lijst mag wel iets duidelijker op de website van de gemeente Den Haag gepubliceerd worden. Inmiddels is het ruim twee jaar geleden dat deze zwarte lijst is aangekondigd. Ook ben ik benieuwd of de gemeente in beeld heeft of deze zwarte lijst een effectief instrument is om het gedrag van aso-diplomaten aan te passen”, aldus raadslid Dubbelaar.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 19 JANUARI 2018

 - Trams binnenkort weer langs voorzijde Station Hollands Spoor

 - Groep de Mos wil meer gratis parkeerplekken op Kijkduin


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 18 JANUARI 2018

 - Geen trams, bussen en treinen door storm - 12 reactiesGelezen: 1339 keer.