Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 11-12-2017, 20:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zondag 11 december 2016 om 11:59 uur. 

Elektrische laadpaal kapot?

DEN HAAG - Als een elektrische laadpaal langer dan 48 uur kapot is, wordt de bijbehorende parkeerplek in het vervolg vrijgegeven voor algemeen gebruik totdat de laadpaal is gemaakt.Wethouder Tom de Bruijn van Verkeer heeft dat toegezegd in antwoord op vragen van VVD-raadslid Monique van der Bijl. “Dit voorkomt een heleboel irritatie bij automobilisten die op zoek zijn naar een parkeerplek of een plek om hun elektrische auto te laden.”

Als we ’s avonds na een lange werkdag naar huis gaan, dan heeft niemand zin in oponthoud. Dan willen we allemaal zo snel mogelijk thuis zijn en onze auto het liefst voor de deur parkeren. Helaas zijn parkeerplekken in veel Haagse wijken schaars en moeten veel mensen rondjes rijden om een plekje te vinden. Het is dan natuurlijk helemaal zonde wanneer je een plek leeg ziet die niemand mag gebruiken. Dat gaat dankzij de Haagse VVD veranderen.

Raadslid Monique van der Bijl krijgt regelmatig meldingen binnen over niet-werkende elektrische laadpalen. Onlangs bijvoorbeeld nog op de Van Alkemadelaan ter hoogte van de Paul Gabrielstraat. Voldoende reden voor Van der Bijl om de wethouder om opheldering te vragen. Via schriftelijke vragen heeft zij de wethouder gevraagd om inzicht te geven in het aantal niet-werkende elektrische laadpalen. Ook heeft zij gevraagd om de parkeerplekken gedurende de tijd dat een elektrische laadpaal defect is, beschikbaar te maken voor algemeen gebruik. En goed nieuws, want de wethouder erkent het probleem. Natuurlijk wordt er geprobeerd om de laadpaal zo snel mogelijk te maken. Als echter blijkt dat dit langer dan 48 uur gaat duren, dan wordt de plek beschikbaar als normale parkeerplek totdat de laadpaal weer is gemaakt.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 11 DECEMBER 2017

 - Alle trams, behalve lijn 12, en bussen rijden weer normale route - 19 reacties

 - Partij voor de Dieren op de bres voor de Koekamp - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 10 DECEMBER 2017

 - Geen Tourist Tram in de kerstvakantie - 3 reacties

 - Scooterrijder botst tegen zijkant van tram 17 (5043) - 5 reactiesGelezen: 1139 keer.