Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 14-12-2017, 12:32 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst maandag 9 januari 2017 om 14:07 uur. 

D66 Leidschendam-Voorburg wil bus over Pr.Bernhardlaan en Noordsingel

LEIDSCHENDAM-VOORBURG - D66 wil dat er een bus gaat rijden over de Prins Bernhardlaan en de Noordsingel. Een verbinding die de bereikbaarheid binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg zal vergroten, zonder dat dit extra geld hoeft te kosten.Raadslid Commerijn Plomp licht toe: “Als je naar de kaart van onze gemeente kijkt, zie je dat een hele strook bewoners en organisaties rond de Prins Bernhardlaan in Voorburg en de Noordsingel in Leidschendam op dit moment slecht zijn aangesloten op het openbaar vervoer. Dat is jammer, want er met de winkelcentra Julianabaan en Leidsenhage, de wijk Prinsenhof in Leidschendam, zwembaden De Fluit en Forum-Kwadraat en het theater Ludens in Voorburg wonen er veel mensen en is er genoeg te doen in dit gebied.”

“Het gekke is dat een paar honderd meter verderop twee buslijnen (45 en 46) eigenlijk achter elkaar aan de Parkweg afrijden,” aldus Plomp. D66 wil dat de gemeente zich er hard voor maakt bij de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag om één van deze twee buslijnen voortaan over de Prins Bernhardlaan en de Noordsingel te laten rijden.

De metropoolregio is momenteel bezig met het ‘Programma van Eisen’ voor het busvervoer in de regio en D66 wil met dit idee kosteloos de bereikbaarheid verbeteren voor bewoners en organisaties rond deze wegen. Commerijn Plomp: “Bovendien denken we graag vooruit: een vernieuwd zwembad en straks een vernieuwd Leidsenhage vragen ook om deze verbeteringen. Op allerlei buslijnen in de regio wordt bezuinigd, dus laten we het bestaande vervoer dan ook zo goed mogelijk benutten!”
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 14 DECEMBER 2017

 - Meisje zwaargewond na val onder RandstadRail - 1 reactie

 - Ingebruikname Hoekse Lijn pas in vierde kwartaal van 2018

 - Werknemers RET krijgen 6,5% meer loon


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 13 DECEMBER 2017

 - OV-reiziger actief geattendeerd op gemiste uitcheck - 7 reacties

 - Rotterdamse VVD wil opheldering over vertraging Hoekse Lijn - 4 reacties

 - Mondriaanjaar succesvol voor Den HaagGelezen: 1348 keer.