Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 11-12-2017, 20:37 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst donderdag 16 maart 2017 om 12:37 uur. 

Fietscoaches verwijzen fietsers naar nieuwe stallingsplekken

LEIDSCHENDAM - Vorige week heeft de gemeente Leidschendam-Voorburg 22 nieuwe fietsrekken geplaatst op de hoek van de Burgemeester Banninglaan en de Heuvelweg. In dezelfde omgeving komt later dit jaar ook nog een overdekte fietsenstalling.Zo kunnen forenzen die met de fiets naar de tramhalte gaan, netjes en veilig hun fiets parkeren. Sinds maandag 13 maart geven twee fietscoaches gedurende twee weken fietsers uitleg over de locaties en verwijzen ze fietsers naar de nieuwe stallingsplekken voor hun fiets.

Voldoende plekken voor het parkeren van fietsen
De gemeente stimuleert het gebruik van de fiets en het openbaar vervoer. Vooral inwoners die voor hun werk met het openbaar vervoer naar Den Haag reizen, komen met de fiets naar de tramhalte op de Heuvelweg. Door de werkzaamheden bij het winkelcentrum Leidsenhage was er al langere tijd een rommelige situatie waarbij op allerlei ongewenste plekken fietsen werden geparkeerd. Met de nieuwe fietsrekken en de toekomstige overdekte fietsenstalling hoopt de gemeente daar een eind aan te maken.

Fietscoaches
Om fietsers bekend te maken met de nieuwe stallingsplekken, zijn de eerste twee weken 2 fietscoaches aanwezig. De fietscoaches zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die werkzaam zijn bij DSW. De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen meedoet aan de maatschappij en is dan ook blij met de inzet van deze fietscoaches. De fietscoaches zijn herkenbaar aan een geel vestje. Ze delen kaartjes uit aan fietsers waarop de locaties van de fietsenstallingen staan aangegeven.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 11 DECEMBER 2017

 - Alle trams, behalve lijn 12, en bussen rijden weer normale route - 19 reacties

 - Partij voor de Dieren op de bres voor de Koekamp - 3 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 10 DECEMBER 2017

 - Geen Tourist Tram in de kerstvakantie - 3 reacties

 - Scooterrijder botst tegen zijkant van tram 17 (5043) - 5 reactiesGelezen: 878 keer.