Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 14-12-2017, 12:32 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zaterdag 18 maart 2017 om 16:13 uur. 

RailTech Europe eind maart in de Jaarbeurs in Utrecht

UTRECHT - Op 28, 29 en 30 maart 2017 vindt de elfde editie van RailTech Europe plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Liefhebbers van spoor, techniek en innovatie kunnen drie dagen lang hun hart ophalen. Naast de vakbeurs en kennisworkshops, is er een speciale Rail Carrière Dag en vinden er uitreikingen plaats van diverse RailAwards.Grootste vakbeurs van Europa
De grootste railvakbeurs van de Benelux wordt georganiseerd door ProRail, NS, ProMedia, Holland Rail Industry, Railforum en KNV. Naar verwachting trekt de beurs ruim 7.500 spoorprofessionals uit binnen- en buitenland. Op de beurs worden door verschillende organisaties uit de Railsector workshops gegeven. ProRail verzorgt er maar liefst 14.

Toekomst van het spoor
Innovaties zullen altijd een rol spelen op het Nederlandse spoor. Hoe ziet het spoor er in de toekomst uit? Doet ProRail het onderhoud en inspectie dan via drones? Rijdt er nog wel een trein over een rails? Tijdens de RailTech worden de nieuwste technische snufjes getoond en ideeën gedeeld om de prestaties van het spoor te blijven verbeteren. Daarom vindt ProRail deze beurs als platform erg belangrijk.

Railconferentie
Onderdeel van RailTech is een driedaagse railconferentie waarin de thema’s ERTMS, Spoordata en Spooronderhoud aan de orde komen. Lees het volledige programma op de website van Railtech: www.railtech.com/nl/.

Beurs en stand
ProRail is aanwezig met een eigen stand. Daarin laten ze zien wat ze allemaal doen en wat er voor nodig is om het spoor goed te onderhouden. Daarnaast staat woensdag 29 maart in het teken van de Rail Carrière Dag. Met een aparte ProRail-carrièrestand besteden ze aandacht aan werken bij ProRail.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 14 DECEMBER 2017

 - Meisje zwaargewond na val onder RandstadRail - 1 reactie

 - Ingebruikname Hoekse Lijn pas in vierde kwartaal van 2018

 - Werknemers RET krijgen 6,5% meer loon


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 13 DECEMBER 2017

 - OV-reiziger actief geattendeerd op gemiste uitcheck - 7 reacties

 - Rotterdamse VVD wil opheldering over vertraging Hoekse Lijn - 5 reacties

 - Mondriaanjaar succesvol voor Den HaagGelezen: 866 keer.