Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 14-12-2017, 20:33 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst woensdag 22 maart 2017 om 12:48 uur. 

Tevredenheid reizigers HTM opnieuw omhoog
OV-klantenbarometer 2016

DEN HAAG - De klanttevredenheid van reizigers met tram en RandstadRail van HTM is in 2016 gestegen van een 7,4 naar een 7,6. Dat blijkt uit het jaarlijkse onafhankelijke en landelijke onderzoek naar de klanttevredenheid in het openbaar vervoer: OV-klantenbarometer 2016.Als enige vervoerder vertaalt HTM deze toenemende waardering in een eenmalige extra beloning voor de medewerkers.

Het onderzoek laat een stijgende lijn zien in de beoordeling van reizigers van stadstram en de lightrail RandstadRail. De stadstram kreeg een 7,5 (7,4 in 2015) en RandstadRail een 7,6 (7,5 in 2014). De reizigers waardeerden het vervoer van HTMbuzz opnieuw met een 7,7 net als in 2015.

Algemeen directeur Jaap Bierman van HTM over de positieve resultaten: “Opnieuw een stijging in onze klantwaardering. Ons doel is meer en meer tevreden reizigers en we zijn op de goede weg. Onze inspanningen betalen zich uit, want we klimmen flink in de landelijke ranking van OV-bedrijven. Stap voor stap zijn we bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening gericht te verbeteren. Ik geef een compliment aan alle HTM’ers voor het bereiken van dit resultaat.”

De OV-Klantenbarometer richt zich op factoren als algemene waardering, zitplaats, netheid, informatie, tarief, frequentie en sociale veiligheid in het openbaar vervoer. Bierman: “We hebben afgelopen jaar veel geïnvesteerd in de reisinformatie bij verstoringen. Dat zien we nu ook in de cijfers terug want we zijn gestegen van een 5,4 naar een 5,8. Daarmee zitten we net boven het landelijke gemiddelde van een 5,7. Maar dat moet natuurlijk nog veel beter vinden wij, dus ook dit jaar zetten we daar vol op in. Je wilt als reiziger immers weten waar je aan toe bent bij verstoringen en daar hoort adequate reisinformatie bij.”
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 14 DECEMBER 2017

 - Meisje zwaargewond na val onder RandstadRail - 1 reactie

 - Ingebruikname Hoekse Lijn pas in vierde kwartaal van 2018 - 1 reactie

 - Werknemers RET krijgen 6,5% meer loon


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN WOENSDAG 13 DECEMBER 2017

 - OV-reiziger actief geattendeerd op gemiste uitcheck - 7 reacties

 - Rotterdamse VVD wil opheldering over vertraging Hoekse Lijn - 5 reacties

 - Mondriaanjaar succesvol voor Den HaagGelezen: 1356 keer.