Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 17-12-2017, 20:29 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 11 april 2017 om 11:24 uur. 

Koning & Hartman krijgt opdracht voor nieuw communicatienetwerk HTM

DEN HAAG - Koning & Hartman heeft van de HTM de opdracht ontvangen voor de aanleg, het beheer en het onderhoud van het Tetra-netwerk van de vervoersmaatschappij in de Regio Haaglanden.


ondertekening van het contract

Dit netwerk wordt gebruikt voor alle communicatie tussen de wal en de voertuigen van de HTM: de communicatie-apparatuur van de medewerkers, communicatie vanuit de trams en bussen en de centrale meldkamer. HTM gaat het netwerk als dienst afnemen bij Koning & Hartman. Het meerjarige contract hiervoor is inmiddels ondertekend.

De opdracht omvat de levering, installatie, het testen en de commissioning van het nieuwe Tetra netwerk voor de HTM. De koppeling van het netwerk met het Remote Service Center van Koning & Hartman maakt onderdeel uit van deze opdracht, waardoor het volledige netwerk op afstand wordt beheerd en onderhouden. Daarnaast wordt Koning & Hartman verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe locaties ten behoeve van de zendapparatuur van het netwerk. Ook levert Koning & Hartman de centrale meldkameroplossing en worden additionele oplossingen op het gebied van portofonie en mobilofonie geleverd.

Als specialist op het gebied van Wireless Mobile en Mission Critical Communication heeft Koning & Hartman uitgebreide ervaring als het gaat om het bedenken, leveren, implementeren en beheren van netwerkoplossingen. “In deze opdracht komen de verschillende expertisegebieden van Koning & Hartman samen. Niet alleen hebben we de oplossing bedacht, ontworpen en gaan we deze leveren en implementeren, ook zullen we vanuit onze service-organisatie verantwoordelijk zijn voor het 24x7 beheer van dit omvangrijke netwerk vanuit ons Remote Service Center in Delft”, aldus Oswald Coene, Algemeen Directeur van Koning & Hartman. “Betrouwbare communicatie is voor een bedrijf als de HTM van groot belang. We zijn dan trots dat we deze opdracht hebben mogen ontvangen.”

Het getekende contract heeft een duur van vijf jaar, met de mogelijkheid tot verlenging naar tien jaar. De eerste werkzaamheden zijn inmiddels gestart.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZONDAG 17 DECEMBER 2017

 - Feest in Amsterdam-Zuidoost om behoud van Metrolijn 53

 - Schaatsen tussen de treinen in het Spoorwegmuseum


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN ZATERDAG 16 DECEMBER 2017

 - AD: Haagse regio draait op voor miljoenenstrop Hoekse Lijn - 8 reacties

 - Buschauffeur mishandeld omdat passagier niet cash kan betalen - 4 reactiesGelezen: 1161 keer.