Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 19-1-2018, 14:38 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst zondag 30 april 2017 om 14:15 uur. 

Stadskantoor Delft vanaf maandag 12 juni volledig in gebruik

DELFT - Het stadskantoor van Delft is vanaf maandag 12 juni 2017 helemaal klaar en volledig in gebruik. Voor alle zaken met de gemeente kunnen Delftenaren vanaf dan terecht op één adres: Stationsplein 1.De deuren van het nieuwe Klant Contact Centrum (KCC) in de publiekshal op de begane grond openen op maandag 12 juni. Het adres is Stationsplein 1 en de entree is te vinden aan de kant van de Coenderstraat. Inwoners van Delft zijn hier van harte welkom voor alle producten en diensten van de gemeente.

Voor heel Delft
In de publiekshal zijn volop mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Het stadskantoor is daarmee een plek voor alle inwoners, niet alleen een werkplek voor medewerkers en het bestuur van de gemeente. In de hal en het gebouw keren verwijzingen naar het verleden terug in eigentijdse architectuur. Het stadskantoor is ontworpen door het Delftse architectenbureau Mecanoo.

Feestelijke opening
Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert de gemeente Delft voor alle Delftenaren een feestelijke opening. Het stadskantoor wordt dan geopend door burgemeester Marja van Bijsterveldt en wethouder Lennart Harpe. Alle Delftenaren - jong en oud - zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in het gebouw – inclusief de kamer van de burgemeester – en er zijn leuke activiteiten, zoals ‘burgemeester voor 1 minuut’ en een speurtocht voor kinderen.

Meer informatie
Op delft.nl/allesonder1dak leest u meer over de verhuizing van de gemeente naar het Stationsplein en de feestelijke opening van het nieuwe stadskantoor op zaterdag 17 juni.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 19 JANUARI 2018

 - Trams binnenkort weer langs voorzijde Station Hollands Spoor

 - Groep de Mos wil meer gratis parkeerplekken op Kijkduin


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 18 JANUARI 2018

 - Geen trams, bussen en treinen door storm - 13 reactiesGelezen: 1062 keer.