Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 19-1-2018, 14:38 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 2 mei 2017 om 16:01 uur. 

Syntus presenteert busvloot Almere
Grootste 15 meter vloot in Nederland per 10 december

ALMERE - Syntus, onderdeel van Keolis, maakte afgelopen week, tijdens bijeenkomsten voor medewerkers die overkomen van de huidige vervoerder, bekend met welke bussen de mobiliteitsaanbieder vanaf 10 december 2017 in de gemeente Almere gaat rijden.Veruit het grootste deel van de reizigers in stad en streek wordt vanaf 10 december vervoerd met 15 meterbussen van MAN. “Met deze bussen kunnen we met de hoge frequentie de benodigde capaciteit waarborgen.”, aldus Manon Denessen, woordvoerder van Syntus-Keolis.

Veilige werkplek
Door de specifieke indeling en voorzieningen als een veiligheidsruit en geen contant geld aan boord krijgen de chauffeur een veilige werkplek. “Omdat rijden met deze 15 meter bus voor veel chauffeurs weer even wennen is, zorgen we ervoor dat onze nieuwe collega’s straks goed getraind op de juiste bus de weg op gaan. Met de bussen van Almere erbij heeft Syntus-Keolis de grootste 15-meter vloot in Nederland”, vertelt Manon Denessen

allGo
De bussen voor de stadsdienst vallen op door het frisse ontwerp. Ze gaan rijden onder het merk allGo. Keolis staat als afzender op de voertuigen. “Met een echt merk werken we aan herkenbaarheid van het busvervoer voor de reiziger. Daarom ontwikkelde we het merk allGo speciaal voor Almere.”.
De streekbussen gaan rijden in de R-net huisstijl.
Verder zet Syntus-Keolis zeven elektrische bussen van BYD in. “Aan de ontwerpen van de elektrische bussen wordt hard gewerkt; dat ze iets met “groen” te maken hebben kan ik al vast verklappen” verklaart Manon Denessen. “De aantallen per type bus kunnen nog wijzigen omdat de dienstregeling nog niet definitief is. Komende maanden wordt een en ander met de gemeente Almere en belanghebbende partijen als het ROCOVF verder afgestemd.”
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 19 JANUARI 2018

 - Trams binnenkort weer langs voorzijde Station Hollands Spoor

 - Groep de Mos wil meer gratis parkeerplekken op Kijkduin


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 18 JANUARI 2018

 - Geen trams, bussen en treinen door storm - 13 reactiesGelezen: 1093 keer.