Contact/email    <-Vorige  
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 19-1-2018, 20:42 uur.
  Het 100-dagen Nieuwsarchief   HTM in het nieuws   Waar is deze foto genomen?  

  - Welkom 
   
bezoeker
  - Persoonlijk welkom? 

  - Den Haag 
  - Scheveningen 
  - Loosduinen 
  - Toen & Nu 
  - Waar de trams zijn 

  - Bus 
  - Tram 
  - RandstadRail 
  - Meer HTM 
  - (Oud) Collega`s 
  - Soms gaat het fout 
  - foto`s uit het archief 

  - Wat is nieuw? 
  - Links 
  - webmaster 

      
HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 13 juni 2017 om 10:08 uur. 

GroenLinks blij met extra meeting points voor taxibusjes

DEN HAAG - Op verzoek van GroenLinks krijgt Den Haag er een aantal ‘meeting points’ bij voor passagiers van taxibusjes en ander speciaal vervoer. Deze centrale opstapplaatsen maken het voor zowel de chauffeur als de passagiers duidelijker waar ze moeten zijn.De meeting points moeten een einde maken aan misverstanden over de precieze locatie waar passagiers worden afgezet of opgehaald. Voor mensen die slecht ter been zijn is dit van groot belang. Vooral op plekken zoals stations, ziekenhuizen en winkelcentra is grote behoefte aan goed herkenbare op- en afstapplaatsen.

Op dit moment zijn er nog maar twee meeting points, allebei in Scheveningen bij de boulevard. Op verzoek van GroenLinks wordt het aantal nu uitgebreid met vier tot vijf nieuwe locaties. Mogelijke locaties zijn het Deltaplein in Kijkduin, de Haagse markt, de Megastores, winkelcentrum Leyweg en winkelcentrum Savornin Lohmanplein.

GroenLinks fractievertegenwoordiger Mariët Herlé: “GroenLinks ziet graag nog veel meer meeting points in Den Haag maar dit is een goed begin. Veel mensen zijn erg afhankelijk van speciaal vervoer, het is dus essentieel dat dit goed georganiseerd is.”

GroenLinks zet zich al langere tijd in om het vervoer voor ouderen, mensen met een fysieke beperking en leerlingen van het speciaal onderwijs te verbeteren. De partij drong vorig jaar onder meer aan op betere afstemming tussen verschillende diensten om te voorkomen dat klanten onnodig lang moeten wachten of juist te vroeg worden opgehaald.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN VRIJDAG 19 JANUARI 2018

 - Trams binnenkort weer langs voorzijde Station Hollands Spoor - 9 reacties

 - Groep de Mos wil meer gratis parkeerplekken op Kijkduin - 6 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 18 JANUARI 2018

 - Geen trams, bussen en treinen door storm - 14 reactiesGelezen: 783 keer.